19 / 04 / 2024

Servet GYO değerleme şirketini seçti!

Servet GYO değerleme şirketini seçti!

Servet GYO portföyünde yer alan mevcut gayrimenkullerin değerleme raporlarını Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme'ye hazırlatacak.



Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan mevcut gayrimenkullerin değerleme raporlarının, Sermaye Piyasası Kurulu'nun gayrimenkul değerleme hizmetleri verebilecek şirketler listesinde yer alan Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme'ye hazırlatılmasına karar verdi.


Açıklama:

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu, şirket merkez adresinde toplanarak;


1) 2017 yılı içerisinde portföyümüzde yer alan mevcut gayrimenkullerin değerleme raporlarının, Sermaye Piyasası Kurulu'nun gayrimenkul değerleme hizmetleri verebilecek şirketler listesinde yer alan Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş.' ne hazırlatılmasına, 


2) 2017 yılı içerisinde portföyümüze alınacak yeni gayrimenkullerin değerleme raporlarının, Sermaye Piyasası Kurulu'nun gayrimenkul değerleme hizmetleri verebilecek şirketler listesinde yer alan Epos Gayrimenkul Danışmanlık ve Değerleme A.Ş. veya Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.' ne hazırlatılmasına, katılanların oybirliği ile karar vermiştir.

SERVET GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

YÖNETİM KURULU




Geri Dön