20 / 04 / 2024

Sesli Home mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor!

 Sesli Home mağaza sayısını 30'a çıkarmayı hedefliyor!

Türkiye’de perakende ev tekstili sektörü firmalarından Sesli Home, mağaza sayısını bir yıl içinde 30’a çıkarmayı hedefliyor. Firmanın şu anda 7 mağazası bulunuyor..



Perakende ev tekstili sektöründe ülke genelinde 7 mağazası bulunan firma, geliştirdiği yeni ürünleri tanıtmak için geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar’da bayi toplantısı düzenledi. Yaklaşık 500 kişinin katıldığı etkinlikte bayilere yeni ürünler sunularak pazarlama sistemleri anlatıldı. Diyarbakır mağazası bulunan firma yakın zamanda Uşak’ta da 3. mağazasıyla hizmet verecek. Sesli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hazim Sesli, tüm illere yayılmayı hedeflediklerini belirtti. Sesli, “İlk etapta, tüm büyük şehirlerimiz İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Diyarbakır başta olmak üzere önemli lokasyonlarda bulunacağız. Sesli Home ev tekstilinde halı ve perde hariç tüm ürünlere sahip. Nevresim takımı, yorgan, uyku seti, havlu grupları, banyo setleri, kilim ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz. Ayrıca, yeni geliştirdiğimiz bir ürün olan bambu battaniye de bu yıl müşterilerimizle buluşmuş ve doğallığından dolayı yoğun ilgi görmüştür.” dedi.


Sürekli ürün geliştirmesi yaparak, konsept geliştirdiklerini, önümüzdeki dönemde ise özellikle aksesuar gruplarına ağırlık vereceklerini ifade eden Sesli, ayrıca, ergonomik tasarımlı ürünler geliştirdiklerini, yakın gelecekte müşterilerle buluşturacaklarını kaydetti. Sesli, “Bizim tüketicilere tavsiyemiz, aldıkları ürünlerin içeriğine dikkat etmeleridir. Pamuk, bambu gibi tamamen doğal içerikli ürünleri tercih etmelerini öneriyoruz. Zaten bilinçli tüketici de buna dikkat ederek alışverişini yapıyor. Biz de konseptimiz içinde doğal ve sağlıklı ürünleri müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Fiyat politikamız, kalitemiz ile birlikte kıyaslandığında uygun denebilir. Çünkü, Sesli Tekstil’in fabrikalarında üretilen ürünleri direkt tüketiciye sunmaktayız. Üretici olmanın avantajını, kaliteli ürünlerimizi, uygun fiyatla müşterilerimize sunmakla değerlendiriyoruz.” diye konuştu.


Zaman


Geri Dön