19 / 04 / 2024

Sette Home Garden Office ürünleri özel tasarım sunuyor!

Sette Home Garden Office ürünleri özel tasarım sunuyor!

Sette Home Garden Office, ulusal ve uluslararası pazarda hizmet sürdüren turizm tesislerinin, restoranların, kafelerin, kurumsal firmaların ve kamu kuruluşlarının 2008 yılından bu yana değişmez tercihlerinden birisi oldu.



Türkiye'de 55 bayisi bulunan firma, sandalye, koltuk, masa, oturma gruplan, köşe takımları, dinlenme koltukları, şezlonglar, sehpalar, salıncaklar ve aksesuarlardan oluşan ürün gamıyla kısa sürede fark yaratmayı başardı. 



İHRACATI ARTTIRDI 

Son dönem yatırımlarıyla üretim ve stoklama kapasitesini yüzde 100 artıran Sette, yurt dışına ihracat konusunda da yüksek cirolara ulaştı. Firma genel müdürü Bilal Kıral, bu başarıda dinamik Ar-Ge, tasarım ve pazarlama ekibiyle birlikte üstlenüen projeli üretimlerin yüksek başarıyla sonuçlanmasının ve karşılıklı memnuniyet sağlanmasının büyük rolü olduğunu belirtti. 



ÖZEL TASARIM 

Sette Home ürünleri, showroomlar haricinde 10 bin metrekarelik depoda 100 bin adet stok kapasitesiyle yatırımcı isteklerine cevap verirken bunun yanı sıra turizm tesisleri, oteller, restoranlar ve kafeler için özel ölçülerde ve modellerde butik tasarımlar da gerçekleştiriliyor. 



Hürriyet


Geri Dön