19 / 04 / 2024

Setur Çok Bilen Çok Gezer Yarışması 13 Ocak'a kadar devam ediyor!

Setur Çok Bilen Çok Gezer Yarışması 13 Ocak'a kadar devam ediyor!

SETUR, 18 Aralık 2012 – 13 Ocak 2013 tarihleri arasında Facebook sayfasında düzenlediği “Çok Bilen Çok Gezer” uygulaması beşinci dönemde de çok bilenleri gezdirmeye devam ediyor





Ayrıcalıklar dünyası SETUR, 18 Aralık 2012  – 13 Ocak 2013 tarihleri arasında Facebook sayfasında düzenlediği “Çok Bilen Çok Gezer” uygulaması beşinci dönemde de çok bilenleri gezdirmeye devam ediyor.


Rixos Sharm El Sheikh’de çift kişilik her şey dahil 6 gece rüya gibi bir tatil kazanma fırsatı yakalamak için yapmanız gereken tek şey, SETUR Facebook sayfasını ziyaret ederek genel kültür sorularını yanıtlamak. 


Bilenler SETUR’da buluşuyor, yarışanlar kazanıyor!


'Çok Bilen Çok Gezer' yarışmasına başvurmak isteyenler http://bit.ly/CokBilenCokGezer linkine tıklayabilir veya SETUR’un Facebook sayfasını ziyaret edebilirler. Kullanıcılar,                 Cok Bilen Cok Gezer uygulamasına bir ay içinde 4 kez katılabilecek ve aldıkları en yüksek puan ile lider tablosuna yerleşecekler.


Aralık ayına özel muhteşem ödüller 


En kısa sürede en çok doğru cevabı veren yarışmacı, Rixos Sharm El Sheikh’in 5 yıldızlı konforunda çift kişilik 6 gece her şey dahil tatil kazanacak. İkinci yarışmacı Grundig 32” LCD TV, üçüncü yarışmacı Opet’ten akaryakıt alımlarında kullanılabilecek 150 TL değerinde Paropuan kazanırken, dördüncü yarışmacı D&R’dan 100 TL değerinde hediye çekine sahip olacak.


Geri Dön