27 / 04 / 2024

Sevgililer Günü konut kampanyaları!

Sevgililer Günü konut kampanyaları!

İnşaat firmaları konut projelerinde Sevgililer Günü'ne özel kampanyalara başladı. Konut sahibi olduktan sonra tatile çıkmanızı sağlayacak kampanyaları sizler için derledik... İşte 7 projenin Sevgililer Günü kampanyası...



1-) Pega Kartal, Maldivler'e gönderiyor!

Pega Kartal / Egeyapı Group


Sevgililer Günü konut kampanyaları!


Egeyapı Group'nın hayata geçirdiği Pega Kartal projesinde Sevgililer Günü'ne özel Maldivler'e gönderiyor. Pega Kartal için düzenlenen kampanya 21 Şubat tarihine kadar devam edecek. 


Pega Kartal'dan konut sahibi olanlar 2 kişilik tatil yapma fırsatı yakalayabilecek. 40 bin metrekarelik alana sahip projede 28 ofis, 11 ticari ünite ve 200 konut yer alıyor. 


Pega Kartal projesinde yer alan dairelerin alanları 68 metrekareden başlıyor ve 204 metrekareye kadar yükseliyor. 


Pega Kartal satılık daire seçenekleri arasında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlar bulunuyor. 


Teslim tarihi 2015 olan projede oyun alanları, buhar odası, fitness center ve kapalı otopark ile spor alanları bulunuyor. 


Kartal iletişim

Telefon: 0216 478 48 18

Web Adresi: www.kartalpega.com



2-) Batışehir'den çift kişilik tatil!

Batışehir / Egeyapı Group 


Sevgililer Günü konut kampanyaları!


Egeyapı Group tarafından hayata geçirilen ve Bağcılar'da yer alan Batışehir projesi kapsamında Sevgililer Günü'ne özel bir kampanya düzenleniyor. 


Buna göre konut sahibi olanlara Maldivler'den iki kişilik tatil hediye ediliyor. 700 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen projede 3 etap bulunuyor. 


Batışehir satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dublekslerden meydana geliyor. 


Batışehir projesi kapsamında spor alanları, oyun alanları, sauna, yürüyüş alanları, fitness center ve buhar odası yer alıyor. Batışehir kampanyası 21 Şubat'a kadar sürecek. 


Batışehir iletişim

Telefon:444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com


3-) Emaar Square'den şiirli uygulama!

Emaar Square / Emaar İnşaat


Sevgililer Günü konut kampanyaları!


Emaar Square projesi, Emaar İnşaat tarafından Üsküdar Çamlıca'da hayata geçiriliyor. Proje kapsamında Sevgililer Günü'ne özel bir uygulama oluşturuldu. 


Buna göre Emaar Square’in Facebook sayfasına girip düzenlenen uygulamayla Yetkin Dikinciler tarafından seslendirilen, Attila İlhan’ın Ben Sana Mecburum, Can Yücel’in Suda ve Cahit Sıtkı Tarancı’nın Değişik şiirlerinden birini seçerek iletişim bilgilerini gönderiyorsunuz. 


Zarf ve arka plan seçimiyle sizin için 14 Şubat'ta sevgilinizin facebook sayfasına gönderiliyor. Toplamda 66 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Emaar Square projesinde konutlar 2015 yılında teslim edilecek. 


Emaar Square projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 


Emaar Square Çamlıca projesinde oyun alanları, yüzme havuzu, eğlence alanları, sinema, hayvanat bahçesi, otopark, güvenlik, buz pisti ve spor alanları bulunuyor. 


Emaar Square iletişim:

Telefon: 0216 547 17 17

Web adresi: www.emaarsquare.com.tr


4-) Demir Romance, Boğaz'da ağırlıyor!

Demir Romance / Demir İnşaat


Sevgililer Günü konut kampanyaları!


Demir İnşaat'ın hayata geçirdiği Beylikdüzü Demir Romance projesi, 10 - 16 Şubat tarihleri arasında daire sahibi olanları Boğaz'da akşam yemeği, konaklama ve brunck fırsatı sunuyor. Söz konusu kampanya kapsamında geçerli olacak yemek ise 14-16 Şubat arası geçerli olacak. 


Demir Romance projesi kapsamında 766 daire, 27 villa ve 60 dükkan yer alıyor. Demir Romance projesi kapsamında yer alan konutlar Kasım 2015'te teslim edilecek. 


Demir Romance Beylikdüzü satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Demir Romance Beylikdüzü kapsamında fitness merkezi, buhar odası, dans eğitim merkezi, sauna, oyun alanları, yürüyüş yolları ve spor alanları bulunuyor. 


Demir Romance iletişim

Telefon: 444 2 116

Web adresi: www.demirromance.com


5-) Venedik Sarayları, sevgilileri Crown Plaza İstanbul Asia’da buluşturuyor!

Venedik Sarayları / Via Properties Gürsoy 


Sevgililer Günü konut kampanyaları!


Viaport Venezia'nın etabı olarak yükselen Venedik Sarayları projesi kapsamında Sevgililer Günü'ne özel Crown Plaza İstanbul Asia’da çift kişilik konaklama, akşam yemeği, sabah kahvaltısı ve SPA hediye edilecek. 


10 Şubat tarihinde başlayacak ve 16 Şubat tarihinde sona erecek kampanya konut alanlara hediye edilecek. Via Properties Gürsoy tarafından yükselen projede 900 konut yer alıyor. 


Venedik Sarayları kapsamında yer alan konutların alanları 67 metrekareden başlıyor ve 383 metrekareye kadar yükseliyor. Venedik Sarayları kapsamında teslimler Mayıs 2015'te yapılacak. 


Venedik Sarayları satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Proje kapsamında fitness merkezi, spor alanları, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, su kanalları, oyun alanları, dinlenme alanları ve alışveriş alanları bulunuyor. 


Venedik Sarayları iletişim

Tel: 444 8 842   

Web : http://venediksaraylari.com/


6-) Soyak tüm projeleriyle Sevgililer Günü'nü kutluyor!

14 Şubat’ta Soyak projelerinden ev alan herkese 2 kişilik 4 gün 3 gece Roma tatili hediye ediliyor. 

Sevgililer Günü konut kampanyaları!

Soyak İletişim

Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr

7-)  Varyap Meridian'dan sıfır faiz kampanyası!
Varyap Meridian / Varyap-Gap

Sevgililer Günü konut kampanyaları!

Varyap Meridian projesi, Varyap tarafından Ataşehir Bölgesi'nde yükseliyor. Sevgililer Günü'ne özel faizsiz vadelendirme fırsatları sunuluyor. 

1500 konuttan meydana gelen proje kapsamında teslimler hemen yapılıyor. Projede 5 blok yer alıyor. 

Varyap Meridian projesi kapsamında yüzme havuzu, buhar odası, spor salonları, yürüyüş alanları, sauna ve fitness center yer alıyor. 


Varyap Meridian iletişim:
Telefon:  0 216 688 48 05 

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön