26 / 04 / 2024

Sevindik Vadi Parkı Denizli'nin çehresini değiştirdi!

Sevindik Vadi Parkı Denizli'nin çehresini değiştirdi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi'nde 92 bin metrekare alan içerisine kurulan Sevindik Vadi Parkı, mahallenin çehresini değiştirdi. Parkta bulunan giriş meydanı, yaprak bitki gösteri alanı, kafeterya, seyir terasları bulunuyor..




Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi'nde 92 bin metrekare alan içerisine kurulan Sevindik Vadi Parkı, mahallenin çehresini değiştirdi. Parkta bulunan giriş meydanı, yaprak bitki gösteri alanı, kafeterya, seyir terasları, tarih bahçesi, mini golf alanı, spor ve paintball alanı gibi çok sayıda bölüm ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Özellikle çocuklar için hayata geçirilen oyun treni, paten pisti, yeşil labirentler, macera alanları, tırmanma oyun alanları, jimnastik platformu gibi yapılar parkın en çok ziyaret edilen alanları içinde yer alıyor. Parkta ayrıca koşu, yürüyüş ve bisiklet parkuru, dinlenme alanları, şelale, kelebek vadisi ve otopark alanları da bulunuyor. Denizli halkının yaşam kalitesini artırmak, farklı alternatiflerle tanıştırmak için son 10 yılda büyük projeler ürettiklerini söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, özellikle yeşil alan projeleriyle kişi başı yeşil alan miktarında Avrupa'nın birçok kentini geride bıraktıklarını kaydetti. 

Zolan, "Sevindik Vadi Parkı, bünyesinde bulunan tesislerle bölge halkı için alternatif seçenekleri doğayla buluşturan Denizli'nin büyük parklarından biri oldu. Bu park sayesinde vatandaşlar bir yandan çeşitli spor dallarını öğrenirken, diğer yandan eğlenme imkanı buluyor" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön