28 / 03 / 2024

Şevket Can: Bu yıl Tarsus'a 10 tane muhtarlık binası yapacağız!

Şevket Can: Bu yıl Tarsus'a 10 tane muhtarlık binası yapacağız!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, vatandaşın muhtarlıklarla olan işlemleri daha kolaylaştırmayı hedeflediklerini ve vatandaşlara en iyi hizmet vermek istediklerini belirtti.



Vatandaşlara en iyi hizmeti sunulması için çalıştıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, mahallelerdeki çalışmalarda vatandaşların talep ve ihtiyaçlarına göre hareket ettiklerini söyledi. Bazı mahallelerdeki muhtarlık binası eksiğini kapatmak üzere harekete geçtiklerini Yarbay Şemsettin ve Eski Ömerli bittiğini, Kavaklı ile Hürriyet mahallelerinin inşaatının devam ettiğini ifade eden Başkan Can, Yunus Emre Mahalle muhtarlık binasının da inşaatına başlandığını belirtti. 


Başkan Can, “Tarsus merkezde 45 tane mahallemiz var, muhtarlık binası olmayan mahallelerimizle ilgili, yaptığımız görüşmeler neticesinde, bu yıl 10 tane muhtarlık binası yapıp mahallerimizin bu eksiğini kapatmayı, vatandaşın muhtarlıklarla olan işlemleri daha kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Yarbay Şemsettin ve Eski Ömerli muhtarlık binaları bitti. Kavaklı ile Hürriyet Mahalle muhtarlık binaları bitme aşamasında. Yunus Emre Mahalle Muhtarlık binasının inşaatına da başladık. Amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmet vermektir” şeklinde konuştu.


Ortadoğu


Geri Dön