26 / 04 / 2024

Seyba Residence nerede Seyba Rezidans nerede Seyba Residence ulaşım krokisi!

Seyba Residence nerede Seyba Rezidans nerede Seyba Residence ulaşım krokisi!

Seyba Residence, Teknik İnşaat tarafından Kartal'da konumlandırılıyor.  Sahil yolu, minibüs yolu, İDO iskelesi ve Marmaray metro durağı ile toplu taşıma olanaklarından yararlanma imkanının yanısıra, Seyba Residence'in konumu birçok ulaşım alternatifi sunu



Seyba Residence, 25 yıllık mimarlık kariyerinde çok başarılı projelere imza atan dünyaca ünlü mimar Zaha Hadid 'in, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Metropoliten Planlama Merkezi 'nin Kartal için açtığı yarışmada birinci gelerek hazırladığı ‘Kartal Alt Merkez ve Kartal-Pendik Kıyı Kesimi Kentsel Dönüşüm Projesi 'yle çehresi baştan sona değişmekte olan yeni Kartal 'da hayata geçiriliyor.

Sahil yolu, minibüs yolu, İDO iskelesi ve yanı başında ki  Marmaray  metro durağı ile toplu taşıma olanaklarından yararlanma imkanının yanısıra, Seyba Residence'in konumu kendi aracınızla da trafik keşmekeşini yaşamadan, istediğiniz yere gitmek için birçok ulaşım alternatifi sunuyor.


Güvenliğinden kolay ulaşılabilirliğine, peyzajından sunduğu yaşam kalitesine Seyba, hayatın her alanında bir araya getirilmiş doğru tercihlerin bir bütünü.

SEYBA RESIDENCE ULAşžIM KROKİSİ


Adres : Cumhuriyet Mah. şžile Otoyolu BP Akaryakıt İstasyonu No:1  34788

Taşdelen / çekmeköy / İstanbul

Telefon : +90 (216) 484 60 67 (Pbx)

Fax : +90 (216) 484 60 68


Geri Dön