24 / 04 / 2024

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü'ne modern bina!

Seydişehir Emniyet Müdürlüğü'ne modern bina!

Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı. Yeni bina Konya ilçeleri arasında en görkemlisi ve modern emniyet binası olma özelliğini taşıyor.



Projesi tamamlanan Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapım çalışmalarına başlandı. 

5 Bin 835 metrekare toplam alan, 3 Bin metrekare inşaat alanı olan Yeni emniyet binası, Kızılay sosyal binası çevresinde yapılıyor. Yeni bina Konya ilçeleri arasında en görkemlisi ve modern emniyet binası olma özelliğini taşıyor. 


Alaylar İki Mahallesi, Otogar karşısındaki 509 Ada, 1 nolu parselde bulunan 5 bin 835 metrekare yüzölçümlü taşınmaz üzerine yapılacak olan Seydişehir ilçe emniyet müdürlüğü hizmet binasının inşaat çalışmalarına başlandığını ifade eden Ak parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehiı'in önemli ihtiyaçlarından biri olan, depreme dayanıklı, görsellik açısından estetik olan, en iyi ve kaliteli şekilde hizmet sunabilecek yeni bir ilçe Emniyet Müdürlüğü binasını ilçemize kazandıracağız dedi. 


Hızla büyüyen Seydişehir'in önemli yatırım projelerinden biri olan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının en kısa zamanda bitirileceğini söyleyen Ak parti Seydişehir ilçe Başkanı Mustafa Konurer; "Emniyet müdürlüğü hizmet binasının Seydişehir'e kazandırılması hususundaki desteklerinden dolayı Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na ve Konya milletvekillerimize teşekkür ediyorum." dedi. 



Seydişehir Toroslar




Geri Dön