24 / 04 / 2024

Seyhan Kent Meydanı Projesi'nin içerisine inşaat ruhsatı verildi!

Seyhan Kent Meydanı Projesi'nin içerisine inşaat ruhsatı verildi!

Adana Seyhan Belediyesi'nin Balıkçılar Pazarı civarına yapmayı planladığı kent meydanı projesinin tam göbeğine inşaat ruhsatı verdiği ortaya çıkı. İnşaat ruhsatı verilmesi projenin ne şekilde gerçekleşeceği konusunda şüpheye yol açtı.



Adana Seyhan Belediyesi'nin Balıkçılar Pazarı civarına yapmayı planladığı kent meydanı projesinin tam göbeğine inşaat ruhsatı verdiği ortaya çıkı. 


"SKANDAL, ŞÜPHEYE YOL AÇTI" 


Yaklaşık 40 dönümlük bir alanda 40 milyon TL bütçeyle oluşturulması düşünülen proje alanı içinde İş Bankası yanında bulunan arsaya çok katlı bir inşaat ruhsatı verilmesi bu projenin ne şekilde gerçekleşeceği konusunda şüpheye yol açtı. Şimdi ruhsat skandalıyla ilgili açıklama bekleniyor. 


KARALAR, ORADA YATACAKTI...

 

Saydam Caddesi'ndeki İş Bankası yanı Çerçi Yusuf karşısında bulunan alana belediye tarafından ne amaçla ruhsat verildiği gizemini koruyor. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent meydanı yapma konusunda kararlı olduğunu, "Gerekirse orada yatar, orada kalkarım" diye açıklamıştı. 


PERDE ARKASINDA RANT MI VAR? 


Balıkçılar Pazarı civarındaki meydan projesini kapsayan yerlerde henüz kamulaştırma bile yapılmamışken, söz konusu proje alanının ortasında bulunan bu arsa üzerinde kurulacak bina için jet hızıyla ruhsat verilmesinin perde arkasında rant olduğu ; iddiaları konuşuluyor. 



Adana Egemen Gazetesi


Geri Dön