27 / 04 / 2024

Seyhan'da kaçak binalara geçit yok!

Seyhan'da kaçak binalara geçit yok!

ADANA Seyhan Belediyesi çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için ilçede adeta seferber oldu. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın göreve gelmesinden buyana kaçak ve imara aykırı yapılara göz yumulmuyor.



ADANA Seyhan Belediyesi çarpık yapılaşmanın önüne geçebilmek için ilçede adeta seferber oldu. 

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın göreve gelmesinden buyana kaçak ve imara aykırı yapılara göz yumulmuyor. Küçükdikili Mahallesi'nde bulunan ve eczane olarak kullanılan tek katlı bina imara aykırı oluğu gerekçesi ile yıkıldı. Seyhan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklama; "İlçemizde bulunan ve çarpık yapılaşmaya neden olan imar mevzuatına aykırı binalar ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir. Bu bağlamda yaptığımız sıkı denetimlerle birlikte gelen şikayetler dikkate alınıp çalışmalar titizlikle sürdürülüyor. Belediyemiz Yapı kontrol Müdürlüğü'nce Küçükdikili Mahallesi'nde bulunan ve imar mevzuatına aykırı olduğu tespit edilen bir eczane yıkıldı. 

Yıkılan bu yapı ile birlikte son 1 ayda imar kanununa aykırı ve kaçak olarak yapıldığı tespit edilen 10 adet bina yıkılmıştır." ifadelerine yer verildi. 


Adana Günaydın


Geri Dön