23 / 04 / 2024

Seyhan'da tüm şehit yakınlarına ücretsiz ev!

Seyhan'da tüm şehit yakınlarına ücretsiz ev!

Partisince tekrar aday gösterilen Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Seyhan'da yaşayan ve birinci dereceden asker, polis ve öğretmen yakını şehit düşmüş ailelere birer daire armağan edileceğini açıkladı.



Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, yeni hizmet dönemine dair gerçekleştireceği projeleri açıklamaya başladı. Başkan Prof. Dr. Öztürk'ün yeni hizmet dönemine dair açıkladığı projelerden bir tanesi var ki herkesi duygulandırıyor. Belediye Başkanı Prof. Dr. 

Azim Öztürk, Seyhan'da yaşayan ve birinci dereceden asker, polis ve öğretmen yakını şehit düşmüş ailelere birer daire armağan edileceğini açıkladı. 


SORUMLULUKLARI BANA AİT 


Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, bu vatan için gözlerini kırpmadan şehit düşen kahramanların bakıma muhtaç ailelerinin sorumluluğunun bizzat kendisinde olduğunu belirterek, "Vatanın korunması, milletin selameti için şahadet şerbeti içerken hiçbir tereddüt yaşamayan o kahramanlarımızın ailelerine birer daire verilmesi onların bu vatan için gösterdiği fedakârlığın yanında bir hiç hükmündedir" dedi. 


İSİMLERİ ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ


Başkan Öztürk, geçmiş yıllarda yine Seyhan'da ikamet ederken kutsal vatani görevini yerine getirdiği esnada şehit düşen asker, polis ve öğretmenlerin isimlerinin yaşatıldığı 'Şehitler Parkı' inşa edildiğini belirterek, "Bu anlamda bize düşen vefayı bizler için gözlerini kırpmadan şehit düşen kardeşlerimizin isimlerini gelecek kuşaklara aktarıp onların bu vatan uğruna yaptıkları fedakârlığın unutulmamasını sağlamıştık" diye konuştu. 


Azim Öztürk'ün gerçekleştirdiği projeleri sayfa 6'da Gazetemizi ziyaret eden Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Rlfat Söylemez'e 10 yıllık Belediye Başkanlığı sürecini anlattı. 


Adana Haber


Geri Dön