19 / 04 / 2024

Seyr-i Adalar konut fiyatları!

Seyr-i Adalar konut fiyatları!

Firma: Yapı Yatırım

Proje: Seyr-i Adalar

Daire teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde yapılması öngörülen Seyr-i Adalar Rezidans toplam 120 daireden meydana geliyor. Peki Seyr-i Adalar konut fiyatları ne kadar?



Seyr-Adalar Evleri'nde konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yer alan dairelerin alanları 122 metrekareden başlıyor, 168 metrekareye kadar çıkıyor.


Seyr-i Adalar konut fiyatları dairelerin büyüklüklerine göre değişiyor. Tek blok olarak tasarlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe ilçesinde hayata geçiriliyor.  


Ödeme planı kapsamında firma bünyesinde yüzde 30 peşinatta, kalan bedel için 33 ay 0 faiz imkanı sağlananan  Seyr-i Adalar  Residence'de banka kredisi ile yapılan ödemelerde ise 120 ay vade yapılabiliyor.


Seyr-i Adalar Konutları lokasyon olarak; E-5 karayoluna ve metro istasyonuna 2 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika ve minibüs yoluna 1 dakika uzaklıkta yükseliyor.


Yapı Yatırım imzası taşıyan Seyr-i Adalar konut fiyatları 2 oda 1 salon dairelerde 485 bin lira, 3 oda 1 salon dairelerde ise 533 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Maltepe Seyr-i Adalar nerede?

Seyr-i Adalar ulaşım bilgileri: Bağdat Caddesi Yılmaz Sokak No:2  Maltepe /  İstanbul 


Seyr-i Adalar iletişim bilgileri

Telefon: 0216 366 66 70

Web adresi: www.seyr-iadalar.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön