24 / 04 / 2024

Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti!

Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Seyran Şehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı Ortak Girişimi olarak, Emlak Konut GYO ile gelir paylaşımı modeliyle Başakşehir’de yükseliyor. Proje Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti ile hayata geçiriliyor.



Toplamda 248 adet daire ve 66 adet dükkandan meydana gelen  Seyran Şehir  projesinde teslimlerin 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olmak üzere 121 metrekare ile 326 metrekare arasında değişen büyüklüklerde farklı daire tipleri mevcut.


Satış süreci devam eden Seyran Şehir Evleri sosyal donatıları içerisinde buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna bulunuyor.


Seyran Şehir projesi 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor. Toplamda 7 blokta toplam 220 daireden oluşan proje Seyran Şehir bir ev bir aile konsepti üzerine tasarlandı.


Seyran Şehir,  Tem Otoyolu ve Kuzey Marmara Otoyolu'na 4 dk, Olimpiyat Stadı ve metro istasyonuna 3 dakika, Şehir Hastanesi’ne 2 dakika ve Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakikalık uzaklıkta yer alıyor.


İstanbul Büyük Şehir Belediyesi’nin 2019 Metro&Raylı sistemler projeksiyonu dahilinde hafif raylı sistem istasyonu alanı Seyran Şehir projesinin hemen önünde bulunuyor. Önümüzdeki yıllarda tamamlanması düşünülen metro-tramvay ve hızlı tren hattı Seyran Şehir'e ulaşım kolaylığı sağlayacak.


Seyran Şehir konut teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. Yüzde 80'i yeşil alan olarak ayrılan projesinin konut ödemelerinde banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Seyran Şehir iletişim

Seyran Şehir telefon: 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön