16 / 04 / 2024

Seyran Şehir Kayaşehir ne zaman teslim?

Seyran Şehir Kayaşehir ne zaman teslim?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Seyran Şehir Kayaşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Seyran Şehir projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 500 TL' den başlıyor



Seyran Şehir Başakşehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında hayata geçiriliyor.  Seyran Şehir  Kayaşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtından önce projeden bahsedelim.


İstanbul Avrupa yakasında Kayaşehir'de yer alan Seyran Şehir projesi 23 bin 170 metrekare alan üzerinde yükseliyor.  7 blok halinde inşa edilen Seyran Şehir'de toplam 220 adet konut bulunuyor.


Seyran Şehir projesinde daire fiyatları 2 bin 500 TL ile 2 bin 700 TL arasında değişiyor. Projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon tiplerinde tasarlandı. 


Seyran Şehir Kayaşehir ne zaman teslim?

Seyran Şehir Kayaşehir ne zaman teslim sorusuna Aralık 2015 olarak cevap veriliyor. Kayaşehir Seyran Şehir ödeme planı hakkında detaylı bilgi için satış ofisi ile görüşebilirsiniz. 


Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Kayaşehir Seyran Şehir projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, kapalı otopark gibi imkanlar bulunuyor.


Seyran Şehir Başakşehir nerede? 

Seyran Şehir projesi Kayaşehir'de Kayabaşı Konutları'nın arasında yer alıyor.


Kayaşehir Seyran Şehir telefon numarası: 0212 687 08 08

Web: www.seyransehir.com


projeye sor



Geri Dön