19 / 04 / 2024

Seyran Şehir ne zaman teslim?

Seyran Şehir ne zaman teslim?

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Seyran Şehir ne zaman teslim sorusuna Aralık 2015 yanıtını verebiliriz. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.




Seyran Şehir, Makro İnşaat ve Akyapı ile Emlak Konut GYO tarafından hayata geçiriliyor.  Makro-Akyapı  Seyran Şehir  'de 248 adet konut ve 66 adet dükkan bulunuyor.


Seyran Şehir ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Seyran Şehir ne zaman teslim sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


Seyran Şehir İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de yaşama geçiriliyor. Projeden yüzde 1 KDV oranıyla konut sahibi olunabiliyor.


7 blok halinde yükselen Kayaşehir Seyran Şehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor.


23 bin 170 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede;  hamam, sauna, fitness center, bay / bayan kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları bulunuyor.


Seyran Şehir ne zaman teslim?

Seyran Şehir ne zaman teslim sorusuna Aralık 2015 yanıtını verebiliriz. Seyran Şehir Başakşehir ödemeleri ve Kayaşehir Seyran Şehir adres bilgileri için satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Makro - Akyapı Seyran Şehir nerede?

Seyran Şehir; Olimpiyat Köyü ve Metro İstasyonu’na 5 kilometre, Sağlık Kenti’ne 2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre, Kuzey Marmara Otobanı’na 1 kilometre, Uluslararası Alışveriş, Fuar ve Kongre Merkezi’ne 7 kilometre mesafede yer alıyor.


Kayaşehir Seyran Şehir iletişim:

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com




projeye sor



Geri Dön