25 / 04 / 2024

Seyran Şehir projesi Kayabaşı Toplu Konutları'nın arasında yükselecek!

Seyran Şehir projesi Kayabaşı Toplu Konutları'nın arasında yükselecek!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Seyran Şehir

Makro - Akyapı ve Emlak Konut GYO imzasını taşıyan Seyran Şehir projesi Kayabaşı Toplu Konutları'nın arasında yükselecek. Seyran Şehir Kayabaşı'nda yüzde 1 KDV oranı geçerli olacak...




Seyran Şehir projesi Makro İnşaat ve Akyapı ile Emlak Konut GYO tarafından hayata geçiriliyor.  Seyran Şehir  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de Kayabaşı Toplu Konutları'nın arasında inşa edilecek.


Kayaşehir Seyran Şehir projesinde konut ve ticari üniteler yer alıyor. Kayabaşı Seyran Şehir projesinde 248 adet konut ve 66 adet dükkan bulunuor. Kayaşehir Seyran Şehir projesinde yüzde 1 KDV oranı geçerli.


Kayaşehir Seyran Şehir projesi 7 blok halinde yükseliyor. Kayaşehir Seyran Şehir projesinde bloklardan dört tanesi az katlı olarak, üç tanesi yüksek katlı olarak tasarlandı. Kayaşehir Seyran Şehir teslim tarihi Aralık 2015 olarak belirtiliyor.


Kayaşehir Seyran Şehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri sunuluyor. Kayaşehir Seyran Şehir projesi 23 bin 170 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Şubat ayında lansmanı yapılacak olan Kayaşehir Seyran Şehir projesi içerisinde bay / bayan kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, hamam, sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal donatılar bulunuyor.



Makro - Akyapı Seyran Şehir nerede?


Seyran Şehir projesi Kayabaşı Toplu Konutları nın arasında yükselecek!


Seyran Şehir iletişim bilgileri

Telefon: +90 850 228 70 71

Web: www.makroinsaat.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön