19 / 04 / 2024

Seyrantepe Konutlarında sona yaklaşıldı!

Seyrantepe Konutlarında sona yaklaşıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı devam eden 1700 konutun inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı. Konutların, önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.



Şehitkamil Belediyesi ve  TOKİ  işbirliğiyle Seyrantepe Mahallesi’nde yapımı devam eden 1700 konutun inşaat çalışmasında sona yaklaşıldı. Günün mimarisine uygun bir şekilde tasarlanan konutlar, önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edilecek.


Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan Seyrantepe konutları, mahallede daha çağdaş bir görüntü sağlıyor. İpekyolu çevresinde evi veya arsası kentsel dönüşümle istimlak edilen ailelere Seyrantepe’de şartsız kurasız konut verilmesiyle Şehitkamil Belediyesi, kentsel dönüşümde mağdur etmeyerek Türkiye’de bir ilke imza atıyor.


Önümüzdeki aylarda anahtar teslimi yapılacak olan konutların tamamlanmasıyla birlikte mahalleyi daha yaşanılabilir ve daha modern bir yapıya kavuşturacağını belirten Seyrantepe Mahalle Muhtarı Mehmet İnce, “Şehitkamil Belediyemizin ve TOKİ’nin yaptığı konutlar hızla yükseliyor. Binaların yapımında son aşamaya gelinerek, önümüzdeki aylarda teslimatı gerçekleşecek. Mahallemizin sürekli olarak nüfusu artıyor, yaşanılabilir bir kent olabilmesi için Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu fevkalade bir çalışma yapıyor. Şahsım ve mahallem adına teşekkürlerimi sunuyor, çalışmalarının devam etmesini temenni ediyorum” dedi.



Hürriyet





Geri Dön