29 / 03 / 2024

Seyrantepe Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Seyrantepe Mahalle Konağı'nda sona gelindi!

Kağıthane Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Seyrantepe Mahalle Konağı, hizmete girmesiyle her yaştan vatandaşa hizmet edecek.




Kağıthanelilerin sosyal ve kültürel yaşamda ön planda olması ve vatandaşların günlük ihtiyaçlarını kolayca karşılaması amacıyla, hizmetlerini sürdüren Kağıthane Belediyesi, dev bir tesisi daha halkın hizmetine sunacak.

Kağıthane Belediyesi, ilçeye daha önce mahalle konaklarının yanı sıra, Gültepe Kültür Merkezi, Hamidiye Gençlik Merkezi, Çağlayan Bilim Merkezi ve son olarak da Sultan Selim Kültür Kompleksi’ni kazandırdı.

Bu yöndeki çalışmalarına devam eden belediye, toplam yatırım bedeli 7 milyon 645 bin lira olan Seyrantepe Mahalle Konağı’ndaki çalışmalara devam ediyor.

Toplam inşaat alanı 6 bin metrekare olacak konağın içerisinde, mahalle konağının yanı sıra; muhtarlık, otopark 240 kişilik konferans salonu, 150 metrekarelik iç bahçe, 112 Acil Servis Birimi, İSMEK, fitness salonu, spor eğitim stüdyoları ve 750 metrekare yeşil alan ile seyir terası yer alacak.

Seyrantepe Mahalle Konağı’nın, 2017 yılının ilk aylarında hizmete açılması planlanıyor. 



Kağıthane Belediyesi


Geri Dön