25 / 04 / 2024

Seyri Adalar nerede?

Seyri Adalar nerede?

Firma: Yapı Yatırım

Proje: Seyr-i Adalar

Seyri Adalar projesi İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin teslim tarihi 2016 yılının Mayıs ayı olarak belirlendi. Peki Seyri Adalar nerede?



Seyri Adalar nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.  Yapı Yatırım  tarafından inşa edilen proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin alanları ise 122 metrekare ile 168 metrekare arasında değişiyor.


Yapı Yatırım Seyri Adalar projesinin sosyal alanları arasında çocuk parkı, 7/24 güvenlik, yürüyüş parkuru, bay-bayan sauna, fitness center ve spor alanları bulunuyor.


Maltepe Seyri Adalar projesinde konut fiyatları 2+1 dairelerde 485 bin TL'den, 3+1 dairelerde ise 533 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Seyri Adalar nerede?


Seyri Adalar projesi E-5 karayoluna ve metro istasyonuna 2 dakika, minibüs yoluna 1 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 4 dakika mesafede yer alıyor.


Seyri Adalar nerede?


Seyri Adalar nerede?

Seyri Adalar adres: Bağdat Caddesi Yılmaz Sokak No:2 Maltepe/İstanbul 


Seyri Adalar iletişim

Telefon: 0216 366 66 70

Web adresi: www.seyr-iadalar.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön