20 / 04 / 2024

SGK 3 ilde 4 gayrimenkul satıyor!

SGK 3 ilde 4 gayrimenkul satıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Kütahya, Sakarya ve Aydın'da bulunan 4 gayrimenkulü açık artırmayla satacak.



Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Kütahya Sakarya ve Aydın'da bulunan 4 gayrimenkulü açık artırmayla satacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Kütahya, Sakarya ve Aydın'da bulunan 4 gayrimenkulü açık artırmayla satacak. Söz konusu gayrimenkuller için muhammen bedel 120 bin TL ile 1 milyon 917 bin TL arasında olacak. 


İhaleye katılmak isteyenler, taşınmazın İhale dokümanını, İdarenin adresinde bedelsiz olarak görebilecekler. Teklif ve belgeler, İhale günü, İhale saatine kadar ihalenin yapılacağı Adakale Sok. No:3C Kızılay/Ankara (Sosyal Güvenlik Kurumu inşaat ve Emlak Daire Başkanlığı) adresine teslim edilecek.


İhale Komisyonuna bizzat müracaat edilerek ihaleye iştirak edilecek. Posta ve başka yöntemlerle ihaleye iştirak edip ihaleye katılmayan teklif sahibinir teklifi son ve kesin teklif olarak kabul edilecek. İhale gün ve saatinden sonra İdareye ulaşan teklif ve belgeler değerlendirmeye alınmayacak. 


Ankara Ticaret 


Geri Dön