19 / 04 / 2024

SGK 8 ilde yer alan binalarını satışa çıkardı!

SGK 8 ilde yer alan binalarını satışa çıkardı!

'Satılık Binalar' başlığıyla çıkan ilanın SGK binalarının satışı olduğu da anlaşılamadı. Yeni bina ihtiyacını karşılamak için kaynak yaratmaya alışan SGK, söz konusu binaların satışı Emek İnşaat'a yetki verdi...






Sosyal Güvenlik Kurumu, istanbul Şişli başta olmak üzere Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Manisa'daki bina çıkardı. Ancak ihale ilanının bayram tatiline gününün tatilin hemen ardından belirlenmesi soru Tatile denk geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na bağlı olan Sosyal Güvenlik Kurumu, şehir merkezlerindeki en değerli binalarını satışa çıkardı. 


İstanbul Şişli başta olmak üzere, Ankara, Trabzon, Gaziantep, Kayseri, Samsun ve Manisa'daki SGK binaları ihaleyle satılacak. Ancak ihale ilanının bayram tatiline denk gelmesi ve ihale gününün tatilin hemen ardından belirlenmesi akıllarda soru işareti yarattı. 


İlan günü şaşırttı SGK, Türkiye'nin gayrimenkulde en değerli merkezlerine sahip İstanbul, Ankara, Trabzon, Kayseri, Adana, Samsun ve Manisa'daki il binaları ve yardımcı hizmet binaları için ilana çıktı. Ancak bu satış ilanı 26 Temmuz Cumartesi ve 31 Temmuz Perşembe (dün) tarihli iki gazetede, sayfanın dörtte bir büyüklüğünde çıktı. 


'Satılık Binalar' başlığıyla çıkan ilanın SGK binalarının satışı olduğu da anlaşılamadı. Yeni bina ihtiyacını karşılamak için kaynak yaratmaya alışan SGK, söz konusu binaların satışı Emek inşaat'a yetki verdi.



Posta 




Geri Dön