26 / 04 / 2024

SGK'ya ait 9 adet gayrimenkul Emek İnşaat tarafından satılıyor!

SGK'ya ait 9 adet gayrimenkul Emek İnşaat tarafından satılıyor!

Emek İnşaat Gaziantep, Ankara, Adana, Samsun, İstanbul ve Trabzon'da olmak üzere toplam ilde 9 adet gayrimenkulü 4 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00'da ihaleye çıkarıyor.



Emek İnşaat Gaziantep Şahinbey'de,  Ankara  Çankaya ve Elmadağ'da,  Adana  Seyhan'da, Samsun İlkadım'da, İstanbul Üsküdar'da ve Trabzon Merkez'de yer alan 9 adet gayrimenkulü 82 milyon 117 bin TL bedelle satıyor. Gayrimenkuüllerin muhammen bedelleri 1 milyon 40 bin lira ile 27 milyon 205 bin lira arasında değişiyor. 


İhaleye çıkacak gayrimenkul niteliğindeki taşınmazların satışı 4 Eylül 2014 tarihinde saat 10:00 ile 16:30 arasında yapılacak. İhaleye iştirak edecek kişilerin Emek İnşaat ve İşletme A.Ş'nin Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/Ankara adresine en geç ihale gününe kadar tekliflerini ulaştırmaları gerekiyor. 


MÜLKİYETİ T.C SOSYAL GÜVENLİK KURUMUNA AİT OLAN AŞAĞIDA BİLGİLERİ BULUNAN GAYRİMENKULLER EMEK İNŞAAT VE İŞLETME A.Ş TARAFINDAN SATILACAKTIR


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri,


TAŞINMAZIN


Özellikleri: SGK'ya ait olan Gaziantep, Ankara, Adana, Samsun, İstanbul ve Trabzon'da yer alan gayrimenkul niteliğindeki taşınmazların tamamı Emek İnşaat 82 milyon 117 bin TL bedelle satılacaktırç


Kıymeti: 54.201.801 TL


Müracaat: Emek İnşaat ve İşletme A.Ş


İhale Dökümanının temin edilebileceği adresler;


www.emekinsaat.com.tr internet adresinden şartname dökümü alınarak şartname bedelinin şartnamede yazılı banka hesabuına yatırılması yeterlidir. Ayrıca Emek İnşaat ve İşletme A.Ş Atatürk Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/Ankara adresinde Muhasebe ve Finans Müdürlüğü veznesinden şartname satın alınabilir. Teklif ve belgeler kapalı zarf içerisine konma suretiyle en geç ihale günü ve saatine kadar Emek İnşaat ve İşletme A.Ş!nin Atatürk Bulvarı No:227 Kavaklıdere/Ankara adresindeki Muhasebe ve Finans Müdürlüğü veznesine makbuz karşılığı elden teslim edilecektir. İhale gün ve saatinden snra verilecek teklif ve belgeler kabul edilmez.


İlanın tam metni için tıklayın


Geri Dön