29 / 03 / 2024

Shamsistanbul Emlak Telekomünikasyon Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Shamsistanbul Emlak Telekomünikasyon Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Baykuş tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Shamsistanbul Emlak Telekomünikasyon Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye ile Serkan Baykuş tarafından kuruldu. 


Shamsistanbul Emlak Telekomünikasyon Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesisetmek.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Shamsistanbul Emlak Telekomünikasyon Hediyelik Eşya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres : Bağlarçeşme Mah.1103.Sok. No.4/D Esenyurt 



Geri Dön