19 / 04 / 2024

Sharman Zekeriyaköy 2. Etap, ön satışa sunuldu! 1. Etap bahçe dublekslerinin satışı tamamlandı!

Sharman Zekeriyaköy 2. Etap, ön satışa sunuldu! 1. Etap bahçe dublekslerinin satışı tamamlandı!

Zekeriyaköyün merkezinde, 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde, tamamı orman, vadi ve deniz manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalardan oluşan Sharman Zekeriyaköyün iki etabında toplam 42 bağımsız bölüm inşa ediliyor



 Tes Yapı iştiraki Tes Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Sharman Zekeriyaköyün ilk etabında bulunan bahçe dubleksi konutların satışı tamamlandı. İkinci etap konutlarının ise şuanda ön satışları yapılıyor.

İki etap halinde yükselen Sharman Zekeriyaköyün ilk etap teslimleri Aralık 2012de ve ikinci etap teslimleri ise Temmuz 2013te gerçekleştirilecek. Projenin ilk etabında az sayıda konutun satışı devam ediyor.

Zekeriyaköyün merkezinde, 13 bin metrekare arsa alanı üzerinde, tamamı orman, vadi ve deniz manzaralı bahçe ve çatı dubleksleri ile villalardan oluşan Sharman Zekeriyaköyün iki etabında toplam 42 bağımsız bölüm inşa ediliyor.

Sharman Zekeriyaköyün ön satışları başlayan ikinci etabındaki sınırlı sayıda 138 metrekare bahçe dublekslerinin fiyatı 495 bin TLden başlıyor. 390 bin TLden satışa sunulan çatı dubleksleri için bu fiyat tutarı 4 Aralık 2011 tarihine kadar geçerli olacak.
Tamamı peşin ödeme ile konut sahibi olunabilen Sharman Evleride anlaşmalı banka tarafından 120 aya kadar konut kredisi kullanma imkanı da sunuluyor.

Sharman Zekeriyaköyde tüm villa ve bahçe dublekslerinin kendi kullanımlarına ayrılmış bahçeleri bulunuyor. Projede müstakil bahçeler dışında, ortak kullanıma ayrılmış yüzme havuzu, çok amaçlı spor alanı, fitness salonu, toplantı ve kapalı oyun salonu, süs havuzları ve şelaleler de yer alıyor.

www.sharman.com.tr

[email protected]

0530 252 28 38
0530 762 43 98


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön