19 / 04 / 2024

Sheraton Çeşme Hoteli 30 gün kendinde kalanı dünya turuna gönderiyor!

Sheraton Çeşme Hoteli 30 gün kendinde kalanı dünya turuna gönderiyor!

Otellerinde konaklayan misafirlerine beş yıldır yurtdışı seyahati hediye ederek sektöre farklı bir hareket kazandıran Sheraton Çeşme'nin yeni hediyesi bir dünya turu



Herkesin hayalini süsleyen, içinde dört günlük bir cruise seyahatinin bile bulunduğu 20 günlük dünya turunu kazanmak için otelde 30 gün, iki kişi konaklamanız yeterli.

'Bir gün çok paranız olsa ne yapmak istersiniz' diye 10 kişiye sorsanız, sekizinin 'Dünya turu' diyeceğine eminim. Zira hemen herkesin hayalidir bir dünya turuna çıkmak. Beş yıldır otellerinde konaklayan misafirlerini, Roma'dan Dubai'ye, New York'tan Nice'e seyahate gönderen Sheraton Çeşme Hotel, bu kez dünya turu hediye ediyor. Bunun için güzel Çeşme'nin eşsiz Ilıca Plajı'nda bulunan Sheraton Çeşme Otel'de iki kişi 30 gün konaklamanız yeterli. Sonra ver elini Bankong, Bali, Singapur, New York, Hawaii, Sidney... Dört ayrı paketle farklı güzergahlardaki dünya turu için aylarınızı ayırmanıza gerek yok. 20 gün yeterli.

20 günde, sekiz ayrı havayoluyla, beş ayrı kıtada 15 şehir ve bir de cruise seyahati... İmkansız gibi ama tüm planlamalar yapılmış, sistem tıkır tıkır işliyor. Hatta Sheraton Çeşme Hotel'in bünyesinde bulunduğu Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İskender Dilek, sömestr tatilinde ailesiyle birlikte bu dünya turunu gerçekleştirmiş. 'Gerçekten hayattan kopuyorsunuz' diyor.

UÇUŞLAR LUFTHANSA İLE...
Tur boyunca 3 bin Marriot Oteli emrinize amadeyken uçuşları Lufthansa gibi StarAlliance üyesi  seçkin havayollarıyla gerçekleştiriyorsunuz. Ayrıca yine tur programları içinde yer alan Miami'den Bahamalar'a Royal Caribbean International'ın 5 yıldızlı gemisi Majesty of the Seas ile cruise seyahatine de katılmak mümkün.

Bunun için ne ödeyeceğinize gelince 2012 yılı içinde Sheraton Çeşme'de toplam bir ay junior suitte konaklamanız yeterli. Bunun bedeli ise 30 bin TL. Çeşme'deki 30 günlük tatili isterseniz iki yıl içinde 15'er gün olarak da kullanabiliyorsunuz. Dünya seyahatinin tarihleri de size kalmış. İsterseniz bayram tatillerinizi değerlendirin, isterseniz yıllık izinlerinizi birleştirin. Mart 2014'e kadar geniş bir zamanınız var.

İki kişi dünya turu yapmanın uçuş maliyetinin sadece 20 bin lira olduğunu söyleyen İskender Dilek'e böyle büyük bir promosyonu nasıl gerçekleştirdiğini sorduğumuzda 'İnsan ilişkileri' diyor ve iddialı bir yanıt veriyor: 'Havayolu şirketleri ve otellerle oturup konuşuyoruz. Hava yollarının boş koltuklarına talibiz. Sonuçta biz onlara olmayan bir talep yaratıyoruz ve dünyanın hiçbir yerinde bizim gibi bir kampanyayı düzenleyebilecek başka bir otel olduğunu sanmıyorum.'

BEŞ YILDA 5 BİN 425 KİŞİ YURTDIŞINA GİTTİ
Her şey dahil sistemiyle değil yarım pansiyon çalışan ve misafirlerinin yüzde 85'ini yerli turistin oluşturduğu Sheraton Çeşme, düzenlediği yurtdışı hediye seyahat kampanyalarıyla Beş yılda tam 5 bin 425 kişiyi yurtdışına göndermiş. En çok talebi Avrupa'da Roma, uzak ülkelerde ise New York görmüş. Dünya seyahatinin ardından gelecek yeni bir kampanyayla birlikte yurtdışı seyahat promosyonlarını bitireceklerini söylüyor. 'Verilecek en büyük hediyeleri verdik, misyonumuzu tamamladık. '5 gece kal 3 gece öde'nin ötesinde ses getiren bir kampanya yapalım ve misafirlerimize mutluluk verelim, sektör ise katma değer katalım istedik.'

Akşam


Geri Dön