16 / 04 / 2024

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can Beykoz Konakları'ndaki evini tekrar dekore ettiriyor!

Sibel Can, Beykoz Konakları'ndaki evinin dekorasyonu nedeni ile mahkemelik olan iki firmaya kızdı. Şimdi 1.200 metrekarelik ev başka bir firma tarafından yeniden dekore ediliyor.



Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın, durduk yere büyük bir masrafa gireceğini duydum. İki dekorasyon şirketinin kendi evi yüzünden mahkemelik olması ve evinin sürekli bu dava ile gündeme gelmesi Can'ı çileden çıkarmış ve evinin dekorasyonunu tepeden tırnağa değiştirmeye karar vermiş. Hatırlarsanız; Sibel Can'ın, Beykoz Konakları'ndaki sekiz odası, altı banyosu, bir hamamı ve iki misafir tuvaleti olan bin 200 metrekarelik dört katlı villasında dekorasyon yapan Serpil Cerrahoğlu Mimarlık Dekorasyon şirketi, bir röportajda dekorasyonu kendilerinin yaptığını söyleyen Darcan&Darcan Proje Danışmanlık'a dava açmıştı. Üç yıl sonra kararını açıklayan mahkeme, davayı kısmen kabul ederek Darcan&Darcan'ın 10 bin lira ödemesine karar vermiş ve karar temyize gitmişti. 


YİNE KESENİN AĞZINI SONUNA KADAR AÇMIŞ 

İki şirketin 'Ben yaptım' kavgası sürerken; bu dava yüzünden evinden iyice soğuyan Sibel Can, evinin dekorasyonunu değiştirmek için yeni bir şirketin kapısını çalmış. Bu kez Sibel Can evini kime emanet edecek öğrenemedim ama yuvasının gönlüne göre olması için yine kesenin ağzını sonuna kadar açtığı kulağıma geldi. Dört yıl gibi kısa bir süre sonra büyük bir masrafa girerek evinin dekorasyonunu değiştirmek zorunda kalan Sibel Can; dilerim yenilenecek evinde oğlu Engincan, kızı Melisa ve küçük oğlu Emir ile huzur içinde yaşar. 


Sabah


Geri Dön