29 / 03 / 2024

Sibel Can yatırımlarını gayrimenkule yapıyor!

Sibel Can yatırımlarını gayrimenkule yapıyor!

Sibel Can 2000'de Miami- William's Adası'ndan 3 oda bir salon daire almıştı. 2008'de yakın dostlarının da ısrarıyla Londra'dan stüdyo daire sahibi olan Sibel Can kısa süre önce yine Avrupa'ya yatırım yaptı....



Sibel Can 2000'de Miami- William's Adası'ndan 3 oda bir salon daire almıştı. 2008'de yakın dostlarının da ısrarıyla Londra'dan stüdyo daire sahibi olan Sibel Can kısa süre önce yine Avrupa'ya yatırım yaptı. Fransa, Cote d'Azur'da lüks bir daire seçti. Sibel Can'ın Instyle Home Dergisi'nde açtığı, iç mimar Necibe ve Birol Darcan tarafından dekore edilen evi 200 metre. Büyükçe bir salon, açık mutfak, 4 oda 1 ve 2 banyosu var. Sibel Can evinin eşyalarını da Milano, Venedik ve Paris'ten seçmiş.



Çocuklara yatırım


Sahnelerin en çok kazanan isimleri arasında yer alan Sibel Can yatırımlarını gayrimenkule yapıyor. İstanbul'da 50 dairesi olduğu söylenen Sibel Can'ın en değerli gayrimenkulleri Nakkaştepe ve Beykoz'daki villaları, Levent, Etiler, Ulusta'ki daireleri. Evlerinin 3 çocugunun geleceği için aldığını söyleyen Sibel Can'ın oğlu Engincan Miami'de, kızı Melisa Londra'da okuyor.



Posta Gazetesi


Geri Dön