18 / 04 / 2024

Sibel Can'ın Beykoz Konakları’ndaki evine hırsız girdi!

 Sibel Can'ın Beykoz Konakları’ndaki evine hırsız girdi!

Sibel Can'ın Beykoz Konakları’ndaki evi önceki gün soyuldu.Eve gece yarısı giren hırsız, ünlü sanatçının değerli eşyalarını aldı



Alarmın çalmasıyla sitenin görevlileri eve koştu, ancak hırsız izini kaybettirmeyi başardı. Önceki akşam İskenderun’da konser veren Can, olayı haber alır almaz İstanbul’a döndü. Sanatçının takılarının çalındığı öğrenildi.


Can’ın 1.200 m2’lik dört katlı, geniş bahçeli evinde, sekiz oda, altı banyo ve iki misafir tuvaleti var. Birkaç kez dekorasyon değişikliği yapan Can, en son içmimar Necibe ve Birol Darcan çiftinden yardım almış.Ünlü sanatçının yatak odasında pastel renkler hakim. Sibel Can'ın sahne kıyafetleri için özel yaptırdığı odada yer alan aksesuvar büfesi bijuteri dükkanını anımsatıyor. Her köşesi, içinde yaşayanların tarzına, karakterine ve meraklarına uygun olarak şekillendirilen evin en dikkat çeken yanlarından biri de hamamı. 



Sibel Can da bir çok ünlü gibi evin duvarları için açık rengi tercih etmiş. Evin giriş katında yer alan salonda antika mobilyalar hakim.Yemek odasında kullanılan mobilyalar ise koyu renkli.Hiç bir detayın unutulmadığı lüks evin oturma odasında büyük bir şömine var.  Katlararsı geçişte ahşap merpenler kullanılmış.Her daim bakımlı olmayı başaran Sibel Can, kendisine özel bir de makyaj odası tasarlatmış.Evin her köşesinde aile fotoğrafları yerini almış durumda.Beyaz rengin hakim olduğu mutfakta yemek masasının hemen yanıbaşında yer alan plazma Tv dikkat çekiyor.         

Hürriyet


Geri Dön