24 / 04 / 2024

Side Antik Kenti Koruma Amaçlı Revizyon İmar Planı askıya çıktı!

Side Antik Kenti Koruma Amaçlı Revizyon İmar Planı askıya çıktı!

Side Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Side Antik Kenti Koruma Amaçlı Revizyon imar Planında yasal prosedürler tamamlandı. Abdulkadir Uçar, yaptığı yazılı açıklamada, çok uzun ve emek dolu bir yolun başarı ile sonuçlandığını belirtti.




Side Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan Side Antik Kenti Koruma Amaçlı Revizyon imar Planında yasal prosedürler tamamlandı.  Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, yaptığı yazılı açıklamada, çok uzun ve emek dolu bir yolun başarı ile sonuçlandığını belirtti. 


Çalışmaların nihayet bulduğunu, planın askıya çıkarıldığını bildiren Uçar, ilk günden beri dikkatli ve sağduyulu bir şekilde adım adım ilerledikleri Side Antik Kenti Koruma Amaçlı Revizyon İmar Planı'nda emeği geçen Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Valiliği, Antalya Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu, Tarihi Kentler Birliği, Çekül Vakfı, Anadolu Üniversitesi Side Kazı Heyeti, Side Esnaf Birliği, muhtarlıklar ve Side halkına teşekkür etti. 

Side Antik Kenti Koruma Amaçlı Revizyon îmar Planı, değişikliklerle ilgili bilgi edinmek isteyen vatandaşlar için 1 ay boyunca Side Belediyesi îmar Servisi'nde askıda kalacak. 


HaberTürk Ek


Geri Dön