28 / 03 / 2024

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana'da Motor Bakım Onarım Merkezi açtı!

Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.





Siemens, üretimini yaptığı elektrik motorlarının Türkiye’deki servis, bakım ve onarım ağını  Adana  Yüreğir'de açtığı Motor Bakım Onarım Merkezi’yle genişletti.


Adana’da Motor Bakım Onarım Merkezi ile 15 Nisan Salı günü açılışı yapılan Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi, 2003 yılında İstanbul’da açılan merkezden sonra Siemens’in motor bakımı ve onarımı alanında Türkiye’de açtığı ikinci merkez olma niteliği taşıyor.


Adana’nın Yüreğir ilçesinde açılan Siemens’in Motor Bakım Onarım Merkezi’nde 2X25 ton kapasiteli montaj vinci, son teknoloji motor ve jeneratör test üniteleri ve modern yıkama ve boyama sistemleri yer alıyor. Merkezde marka ve modelden bağımsız olarak tüm alçak gerilim-yüksek gerilim AC ve DC motorlar ve jeneratörlerin tamir ile bakımları yapılabiliyor. Ayrıca merkezde müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik motorlarda çeşitli modifikasyonlar da gerçekleştirilebiliyor. 50 tona kadar Siemens/Flender redüktör ve motorlu redüktörlerinin servisi ve Siemens sürücülerinin bakımı da yine Adana Motor Bakım Onarım Merkezi’nde gerçekleştirilebiliyor.


“Adana, sanayisi ve ekonomik gücü ile bölgede önemli bir merkez”


Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis açılış davetinde yaptığı konuşmada Adana’nın Siemens için önemini “Siemens olarak Adana’ya gelişimiz 1950’li yıllara dayanıyor. Adana’nın sanayisi ve ekonomik gücü ile bölgede önemli bir merkez olduğunun bilincindeyiz.” sözleriyle dile getirdi.


Siemens Adana Motor Bakım Onarım Merkezi’nin açılış kurdelesini Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Hüseyin Gelis, Siemens Türkiye Endüstri Sektörü Lideri Ali Rıza Ersoy ve Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç birlikte kesti.


Merkez, tüm Ortadoğu'ya da hizmet verecek


Başta demir çelik, çimento, petrol, yiyecek-içecek, tekstil, cam, kağıt-ağaç, otomotiv, su ve atık su başta olmak üzere birçok sektörde kullanılan motorların ihtiyaçlarını karşılayacak merkez ile Adana ve çevresinin yanı sıra tüm Orta Doğu Bölgesi’ne de hizmet verilecek. 



Dünya


Geri Dön