24 / 04 / 2024

Siemens'den yeni blueArt Ankastre fırınlar!

Siemens'den yeni blueArt Ankastre fırınlar!

Ergonomik, performanslı, yenilikçi ve teknolojik ürünler üreten Siemens Ev Aletleri'nin yeni blueArt Ankastre fırınları, hem Ramazan ayında kurulacak geleneksel sofralara lezzet hem de mutfaklara şıklık katacak



Kuzeyin göz alıcı mavi ışıklarını mutfaklara taşıyan blueArt Ankastre fırınlar, bir yandan üstün teknolojik özellikleri ile en kalabalık sofraların hazırlanmasında bile konfor sağlarkan bir yandan da damak zevkine hitap ediyor.

Ürünlerinde teknoloji ve tasarımı aynı potada buluşturan Siemens, yeni blueArt Ankastre Koleksiyonu ile mutfaklara kuzey ışıklarının canlılığı ve göz alıcı renklerini getiriyor. Mutfaklarında tasarım ve fonksiyonelliği bir arada isteyenlerin ideal seçeneği blueArt Ankastre fırınlar, lezzeti bol ve kalabalık Ramazan sofralarının hazırlanmasında da kullanıcıların en büyük yardımcısı olacak. Tasarımlarıyla birbirine tam olarak uyumlu ürünlerden oluşan blueArt Ankastre Koleksiyonu'nun yeni fırınları, “cookControl68” ve “3DhotAirPlus” gibi üstün teknolojik üzellikleriyle geleneksel lezzetleri kullanıcılara sunduğu konforla birleştirecek.

Daha fazla fonksiyon, daha kolay kullanım

Siemens'in yeni geliştirdiği lightControl kumanda panelinde bulunan mavi ışıkla aydınlatılmış düğme ve tuşlar ile kontrast yönünden zengin ve anlaşılır bölümlere sahip grafik ekran, sadece göz zevkine hitap etmekle kalmıyor, aynı zamanda yemek yaparken sunduğu ısı seviyesi ve pişirme süresi gibi bilgilerle de kullanıcıya destek oluyor. Tuş takımı aydınlatması ve ekran üzerindeki beyaz fon, tek bakışta hangi fonksiyonun o an aktif olduğunun anlaşılmasını sağlıyor. Ekran ihtiyaç duyulan tüm bilgileri ve hatta en uygun ayar önerilerini sunuyor.

Siyah üstünde beyaz, beyaz üstünde siyah

Yemek pişirme sırasında kullancının gözünden hiçbir şey kaçmaması için tasarlanan yeni grafik ekran, büyük karakterleri, siyah veya beyaz renkli arka planı ve güncel saat bilgileri ile birlikte program durumu, hızlı ısınma ya da çocuk emniyeti gibi seçimlerle ilgili ayrıntılı bilgi veriyor. Beyaz arka planlı ekran bilgileri, cihaz üzerindeki geçerli olan ve değiştirilebilir girdileri gösterirken, siyah arka planlı ekrandaki bilgiler, aktif olmayan ayarları gösteriyor. Böylece tüm program ayarları son derece kolay bir seyire giriyor.

Dışı gevrek, içi yumuşak pişirme özelliği

Siemens'in geliştirdiği nemli pişirme programı hydroBaking, Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olan hamurişleri konusunda en uygun pişirme yöntemini sunuyor. İç yumuşaklığını kaybetmeden dışı gevrek olması istenen yiyeceklerin pişirilmesinde kullanılan hydroBaking ile pişirme sırasında, pişirilen gıdanın buharı, pişirme haznesinin içinde hapsoluyor. Bu pişirme özelliği, özellikle mayalı hamur, ekmek, sandviç ekmeği, bisküvi, pasta hamuru ve daha birçok hamur işleri için en ideal pişirme seçeneğini sunuyor.

Mutfaktaki gizli aşçı

Kalabalık Ramazan sofralarının en büyük yardımcısı yeni blueArt Ankastre fırınlarda bulunan cookControl68 özelliği ise hafızasında bulunan otomatik programlar sayesinde en çok sevilen yemeklerin mükemmel olarak pişirilmesini, kızartılmasını veya haşlanmasını sağlıyor. cookControl68 elektronik otomatik kızartma özelliği, hafızasındaki bilgileri kullanarak, balık ve eti mükemmel bir şekilde ve 68 ayrı programa kadar hazırlayabilme yetisine sahip. cookControl68, fırına koyulan yemek hakkındaki programın seçilmesi, ağırlığın girilmesi ve kızarma seviyesinin ayarlanması ile başlatılıyor ve blueArt fırın en leziz yemeklerin kapısını açıyıor.

En iyi pişirme neticeleri için 3DhotAirPlus

Siemens'in yeni fırınlarında bulunan 3DhotAirPlus özelliği, pasta, kurabiye veya pizza gibi tüm hamur işleri için uygun ısıtma sağlayarak, mükemmel pişirme sonucuna ulaşıyor. 3DhotAirPlus bunları gerçekleştirirken, kuru hamur veya kurabiye ya da bisküvi gibi yiyecekler için her üç tepsinin de aynı anda pişirilmesine olanak tanıyor. Islak hamurlar veya pizza ya da meyveli pasta için ise aynı anda iki tepsi kullanılabiliyor. 3DhotAirPlus'ın yenilikçi ısı dağılımı ile pişirme haznesi içinde üç tepsi bile olması fark etmeksizin mükemmel sonuçlar elde edilebiliyor. Böylece lezzeti bol Ramazan sofralarının hazırlanması en kısa zamanda ve en iyi lezzette gerçekleştirilebiliyor.

Daha geniş bir bakış açısı

Yeni blueArt ankastre koleksiyonu fırınlarda bulunan ve 160 derece açıyla yanlara doğru açılabilir profesyonel tasarımlı döner kapaklar, aradaki tüm engelleri kaldırdığı için pişirilen yiyeceklerin daha kolay gözden geçirilmesine olanak sağlıyor. Yeni fırınların büyük fırın camı ve modern tasarımı ile siyah, beyaz ve metalik olmak üzere üç farklı renk seçenekleri, tüm mutfaklarda göz alıcı bir şıklık yaratıyor, kolay kullanım özellikleri de fonksiyonellik sağlıyor.

En kolay temizlik için pirolitik temizleme

Yeni blueArt Ankastre Koleksiyonu fırınlarda bulunan pirolitik temizleme özelliği sayesinde en zor kirler bile kısa zamanda yok oluyor. Kalabalık sofralardan arta kalan bulaşıkların yarattığı zahmeti ortadan kaldırmak için kendi kendine çalışan blueArt Ankastre fırınlarda bulunan bu sistemde, fırının için yüksek bir dereceye kadar ısıtılıyor ve bu ısı ile içerideki tüm kir ve yağlar küle dönüşerek fırının alt yüzeyinde toplanıyor. Kullanıcıya ise nemli bir bez veya bir fırça yardımı ile fırın tabanından külleri toplamak kalıyor.


Geri Dön