18 / 04 / 2024

Siemens'ten yeni blueArt Ankastre mikrodalga fırınlar

Siemens'ten yeni blueArt Ankastre mikrodalga fırınlar

Siemens Ev Aletleri, yeni blueArt Ankastre mikrodalga fırınlar ile mutfaklarda şıklığı ve konforu bir üst seviyeye taşıyor



Ergonomik, performanslı, yenilikçi ve teknolojik ürünler sunan Siemens Ev Aletleri, yeni blueArt Ankastre mikrodalga fırınlar ile mutfaklarda şıklığı ve konforu bir üst seviyeye taşıyor. Tüm ailenin bir araya geldiği geleneksel bayram sofraları için son derece hızlı ve leziz bir alternatif sunan blueArt serisi mikrodalga fırınların 1-2-3 fonksiyonu ile derin dondurucudan çıkarılan bir yemek tek bir tuşa basarak önce çözülüyor, sonra pişiriliyor ve son olarak da mikrodalganın ızgarasında kızartılabiliyor.

Siemens'in yeni blueArt Ankastre Koleksiyonu ürünleri, mutfaklara kuzey ışıklarının canlılığı ile göz alıcı renklerini getiriyor. Mutfaklarında tasarım ve fonksiyonelliği birlikte isteyen rafine zevk sahiplerine hitap eden blueArt Ankastre serisinin mikrodalga fırınları da hem kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor hem de mutfaktaki konforu en üst düzeye çıkarıyor. Bu sayede geleneksel Ramazan sofraları ve tüm ailenin bir araya geldiği bayram ziyafetlerini hazırlamak çok kolaylaşıyor.

Sık yapılan yemekler için tek tuş

Siemens'in diğer ankastre ürünleri ve diğer tüm fırınlarıyla tam uyumlu bir kontrol paneline sahip olan blueArt ankastre mikrodalgalarda, kontrol panelindeki mavi ışıklardan, kumanda sistemine kadar her şey mükemmel bir uyum sergiliyor. Yeni mikrodalgalarda bulunan Memory fonksiyonu sayesinde en çok kullanılan programlar hafızaya alınabiliyor ve bu programlar tek bir düğme yardımıyla kullanılabiliyor. Böylece iftar veya sahur için hazırlanan leziz yemeklerin hazırlama süresi son derece kısalıyor.

Leziz yemek, çok zaman demek değil

Siemens blueArt ankastre serisi mikrodalgalarda bulunan otomatik çözdürme ve pişirme programları da hem kullanıcının hayatını kolaylaştırıyor hem de zamandan tasarruf etmesini sağlıyor. Bu programlar sayesinde, hamur işleri, et ve balıklar veya dondurulmuş gıdalardan oluşan lezzetli yemeklerin sunulduğu Ramazan sofralarını hazırlamak için kullanıcının sadece fırına koyduğu yiyeceğin tipini ve ağırlığını girilmesi yeterli oluyor. blueArt ankastre mikrodalga, girilen veriler ışığında gerekli olan güç ve süreyi otomatik olarak ayarlıyor.

Üç program üst üste, tek bir dokunuşla

Siemens'in yeni ankastre serisinde bulunan mikrodalgalar sadece otomatik programları ile değil aynı zamanda üç farklı işlemin art arda programlanabileceği 1-2-3 fonksiyonu ile de hayatı kolaylaştırıyor. Böylece bayram ziyaretlerinde misafirlere en kısa süre içinde en leziz yemekleri hazırlamak mümkün oluyor. Kontrol panelinde "1-2-3" işareti ile gösterilen bu fonksiyon sayesinde kullanıcı, istediği üç programı arka arkaya çalıştırmak için sadece bir kere programlama yapıyor. Böylece örneğin, derin dondurucudan çıkarılan bir yemek otomatik olarak önce çözülüyor, sonra pişiriliyor ve son olarak da mikrodalganın ızgarasında kızartılabiliyor. Üstelik tüm bu özellikler tek bir işlemle kullanılabiliyor.


Geri Dön