26 / 04 / 2024

SİF İş Makinaları'ndan kazıyıcı ve yükleyicilere vade farksız 24 aylık kampanya!

SİF İş Makinaları'ndan kazıyıcı ve yükleyicilere vade farksız 24 aylık kampanya!

SİF İş Makinaları, 19 Mart – 20 Nisan tarihleri arasında “Kazıcı-Yükleyici” sahibi olmak isteyenlere vade farksız 24 ay ödemeli kampanya fırsatı sunuyor



Dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih edilen kazıcı-yükleyici markası JCB’nin Türkiye distribütörü SİF İş Makinaları, “Kazıcı-Yükleyici” sahibi olmak isteyenlere özel düzenlediği “FAİZ YOK, FIRSAT VAR” kampanyasına start verdi. Vade farkı ödemeksizin 24 ay taksitle JCB “Kazıcı-Yükleyici” sahibi olma fırsatı sunan kampanya, 19 Mart -  20 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak.

JCB'nin 65 yılın üzerindeki tasarım tecrübesi - teknolojisi ile üretilen ve daha az yakıt tüketimi sağlayan JCB “Kazıcı-Yükleyici”lere özel  düzenlenen “FAİZ YOK, FIRSAT VAR” kampanyasından yararlanmak isteyenler; 0212 337 1 522 numaralı Kampanya Danışma Hattı’nı arayarak ve SİF İş Makinaları’nın Türkiye çapındaki satış noktalarına başvurarak ödeme planı ve diğer konularla ilgili ayrıntılı bilgi alabilirler.

SİF İŞ MAKİNALARI HAKKINDA
1956 yılında Sezai Türkeş-Feyzi Akkaya tarafından kurulan ve bir STFA ve Işıklar Holding kuruluşu olan SİF Otomotiv, o zamandan beri iş makinası sektöründe hizmet veriyor. JCB marka iş makinalarının satış ve pazarlamasını SİF JCB İş Makinaları adı altında sürdüren SİF Otomotiv, 8 ilde yer alan satış noktaları, 31 yetkili servisi ile Türkiye'nin dört bir yanına süratli hizmet sunuyor. Pazar taleplerindeki değişiklikleri en iyi şekilde karşılamak amacıyla ürün hattını genişleten SİF JCB, JCB marka kazıcı-yükleyiciler, ağır iş makinaları, kompakt ve endüstriyel ürün serisi ile müşterilerine etkin çözümler üretiyor. SİF JCB, 2006 yılından itibaren mobil kırma eleme tesisi RubbleMaster markasının da Türkiye’deki temsilciliğini sürdürüyor.


Geri Dön