23 / 04 / 2024

SİF JCB İş Makinaları'nı Komatek Fuarı 'nda tanıttı!

SİF JCB İş Makinaları'nı Komatek Fuarı 'nda tanıttı!

20-24 Nisan 2011 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi 'nde düzenlenen KOMATEK Fuarı 'nda SİF JCB İş Makinaları'da bulundu. SİF JCB İş Makinaları üstün performans ve güç sunan her ürün grubundan yeni nesil iş makinalarını   ziyaretçilere tanıttı...



Pazar taleplerindeki değişiklikleri en iyi şekilde karşılamak amacıyla ürün hattını her geçen gün genişleten STFA Yatırım Holding grup şirketlerinden SİF JCB İş Makinaları,  20-24 Nisan 2011 tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi 'nde düzenlenen KOMATEK Fuarı 'nda ziyaretçilere her ürün grubundan yeni nesil iş makinalarını tanıtıyor. Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile birlikte fuarın açılışını yapan SİF JCB İş Makinaları Genel Müdürü ve aynı zamanda İMDER Başkanı Cüneyt Divriş fuarda hazır bulundu.

Fuardaki sloganlarının “Onun Gücü, Senin Emrinde ” olduğunu ve vahşi doğada yer alan hayvanlarla JCB marka iş makinalarını özdeşleştirerek, JCB 'nin sektördeki gücünü vurguladıklarını belirten Divriş, “sektörün en önemli fuarında, gücümüzü ve farkımızı tekrar ortaya koyacağımıza ve satış anlamında da iyi geri dönüş alacağımıza inanıyor, fuar çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.

SİF JCB İş Makinaları, KOMATEK Fuarı 'na özel olarak ilk defa JCB Mini Ekskavatör serisinden 8018 'i de fuar ziyaretçilerine tanıtıyor. Dar alanlarda çalışma açısından olağanüstü güç, performans ve hassas bir kumanda sağlayan 8018, müşterilerin istekleri doğrultusunda artırılmış kontrol kabiliyeti, düşük gürültü seviyesi, farklı titreşim dereceleri ve geliştirilmiş operatör kabini gibi özelliklerle dikkat çekiyor.

Divriş, JCB Mini Ekskavatör serisinden 8018 ile ilgili yaptığı açıklamada, JCB 'nin inovasyona verdiği önem ile fark yaratmaya devam ettiğini söyledi. Her geçen gün kendini yenileyen iş makinaları sektöründe, yeni ürünler ile SİF JCB olarak her zaman iddialı olmayı sürdüreceklerini vurgulayan Divriş, 1.550 metrekarelik stantta toplam 20 makina sergilediklerini sözlerine ekledi.

SİF JCB İş Makinaları, Komatek Fuarı boyunca düzenlediği etkinliklerde de ziyaretçilerini şaşırtacak. Fuar kapsamında SİF JCB İş Makinaları standında dünyaca ünlü JCB Dans Eden Kepçeler şžovu sergilenecek. Ayrıca,   22 Nisan 2011, Cuma günü saat 17.00 'de gerçekleştirilecek kokteylde de JCB Dans Eden Kepçeler 'e Engin Gürkey 'in Zilli Kadın Perküsyon Topluluğu eşlik edecek.

 

SİF JCB İş Makinaları, lider kazıcı-yükleyici markası olmanın dışında özellikle ağır iş makinası olarak adlandırılan ekskavatör ve yükleyiciler ile kompakt ürün grubundaki farklılığını ve çeşitliliğini de fuarda gözler önüne serdi.


Geri Dön