23 / 04 / 2024

Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi açıldı!

Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi açıldı!

Ege Bölgesi ’nin en büyük vakıf diş hastanesi, Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi sadece İzmir ’e değil, Türkiye ’ye ve dünyaya şifa dağıtacak




İzmir'in Bornova ilçesindeki Şifa Üniversitesi Rektörlüğü içerisinde bulunan Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ve Hastanesi düzenlenen törenle yeni binasına taşındı. Açılış töreninde konuşan  İzmir  Valisi Mustafa Toprak, Türkiye'nin sağlık alanında çağ atladığını, özel sektör ve vakıf üniversitelerinin de bunun gibi örnek yatırımlarla bu gelişmeye büyük destek sağladığını söyledi.


Son yıllarda ülkeye büyük bir yatırımlar yapan Şifa Üniversitesi; 7 hastane 4 tane ayakta teşhis ve tedavi merkezinin ardından şimdi de sağlık ağına Ege Bölgesi'nin en büyük vakıf üniversitesi olan diş hastanesini kattı. 

Dekan Prof. Dr. Hasan Hüseyin Yılmaz, "Yeni ve modern binamızda hem öğrencilerimize hem de hastalarımıza daha kaliteli hizmet vermeyi planlıyoruz. 18 öğretim üyemiz, 8 diş hekimimiz, 56 diş ünite ve diş hekimliği ile ilgili tüm branşlarda hizmet vereceğiz. Yalnızca İzmir'e değil, Türkiye'ye belki de dünyaya şifa dağıtmak istiyoruz" diye konuştu. Rektör Prof. Dr. Yusuf Erdoğan "Bugün açılışını yaptığımız hastanemiz Ege Bölgesi'nin en güzel vakıf diş hastanesi oldu" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön