29 / 03 / 2024

Sign of the City Awards jürisi seçimini yaptı!

Sign of the City Awards jürisi seçimini yaptı!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü, uluslararası normlara taşımak ve sektörü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen " Sign of the City Awards"’ de geri sayım başladı.



Sektörün deneyimli isimlerinin yer aldığı jüri, iki gün süren toplantının ardından yarışmanın finalistlerini ve ödül kazanan projeleri belirledi.

 

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörü, hak ettiği değeri bularak dünya çapında bir ödüle kavuşuyor. Sektörün deneyimli isimlerinden oluşan jürisi, oylama sistemi ve ödül kategorileri ile sektörün en prestijli ödülü haline gelmesi ve geleneksel olarak her yıl tekrarlanması planlanan "Sign Of The City Awards"  6 Kasım 2014’te sahiplerini bulmaya hazırlanıyor.

 

Sektörün merakla beklediği ödül töreni öncesinde, Jüri Başkanı Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol önderliğinde toplanan jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden finalist projeleri değerlendirerek ödül sahiplerinin seçti. Jüri üyeleri yarışma için 1 Ocak 2012 tarihi itibariyle tamamlanmış ve proje aşamasında olan 142 farklı projeye ait 199 başvuruyu değerlendirdi.

Son değerlendirme toplantısı hakkında bir açıklama yapan Hasol, en önemli değerlendirme kriterlerinin öncelikli olarak sektöre örnek teşkil edecek projeler olduğunu söyledi.

"Sign of the City Awards"’ yarışmasında “Onur Ödülü” ve  “En İyi Konsept Mimari Tasarım” hariç 16 kategoride 32 adet tamamlanmış ve devam eden proje ödülü sahiplerini bulacak. Bir imzayla başlayan ve başarıya dönüşen, Türkiye’nin simgesi haline gelmiş projeler 6 Kasım Perşembe akşamı Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus’da düzenlenecek törende açıklanacak.



Geri Dön