24 / 04 / 2024

Sign of the City Awards'a büyük katılım!

Sign of the City Awards'a büyük katılım!

Uluslararası platformda da önemli bir yeri olan Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlenen "Sign of the City Awards"da 200’ün üzerinde proje yarışacak.



Türkiye’nin önde gelen inşaat ve gayrimenkul projelerinin ödüllendirileceği, Hürriyet’in öncülüğünde hayata geçen "Sign of the City Awards"a başvuru süresi sona erdi. Yarışma için 135 farklı proje ile 200’ün üzerinde başvuru yollandı. Sektöre ve geleceğe değer katan markaların gösterdiği yoğun ilgi ve katılım, yarışmanın daha birinci yılında sektör tarafından benimsendiğinin göstergesi oldu.

 

Hafele, Daikin ve Cushman & Wakefield sponsorluğunda ve EY Türkiye ile Mipim’in stratejik ortaklığında gerçekleşecek yarışmanın kazananları, 3 aşamalı bir değerlendirme sürecinden sonra belirlenecek.

 

Sign of the City Awards’un stratejik partneri EY Türkiye’nin yapacağı teknik değerlendirmede, başvurularının tam ve eksiksiz olması ve kriterlere uygunluğu incelenecek. İkinci aşamasında ise jüri üyeleri, teknik elemeyi geçen projeler arasından online olarak yapacağı ön elemeyle her kategori için 5 finalist belirleyecek. Final aşamasında ise Jüri Başkanı Dr. Y. Müh. Doğan Hasol önderliğinde toplanacak jüri, her kategoride tamamlanmış ve devam eden proje olarak 2 ödül sahibini seçecek.

"Sign of the City Awards"’da “Yılın Fark Yaratanı” ve  “En İyi Konsept Mimari Tasarım” hariç 16 kategoride 34 adet tamamlanmış ve devam eden proje ödülü sahiplerini bulacak.

 

Bir imzayla başlayan ve başarıya dönüşen, Türkiye’nin simgesi haline gelmiş projeler 6 Kasım 2014’te 4 Seasons Bosphorus Otel’de düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.



Geri Dön