26 / 04 / 2024

Sign of the City Awards'tan dev adımlar!

Sign of the City Awards'tan dev adımlar!

2015 yılı yarışma adımlarına bir yenisini atan ve Hürriyet öncülüğü ile hayat bulan Sign of the city awards yarışma detayları Topkapı Sarayı Karakol restaurantda düzenlenen iftar yemeğinde gayrimenkul ve inşaat sektörü ileri gelenleri ile paylaşıldı.



Hürriyet Reklam Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Zeynep Tandoğan ve  Sign of the City Gayrimenkul Ödülleri Koordinasyonunu üstlenen Onur Yılmaz’ ın sunumuyla paylaşılan bilgilerden öne çıkanlar:

Uluslararası boyut için önem taşıyan MIPIM stratejik ortaklığına  CİTYSCAPE’ de katılıyor...

Konusunda uzman juri kadrosu yeni katılımlarla çeşitlilik kazanıyor... 


30 Yaşının altında olan, genç  mimarları teşvik etmeye yönelik nitelikli ve sürdürülebilir mimari proje çalışmaları bulunan mimarları için Genç Mimar Teşvik  kategorisi düzenleniyor.

Bu kategoriye;profesyonel yaşamda yer alanlar, üniversitelerin lisans, yüksek lisans ve doktora seviyelerinde eğitim yapan mimar adayları katılabiliyor...


En İyi Mimari Tasarım kategorisi; Kamu  ve  Özel Sektör olarak çeşitlendiriliyor. Herhangi bir gayrimenkul segmentinde teknik, estetik, fonksiyonellik ve sürdürülebilirlik anlamında mimari konsept  değerlendiriliyor...


Farmatı, içeriği ile 2014 yılında birincisi düzenlenen  yarışma ile uluslararası boyutda düzenlenen yarışmalara taş çıkaran bana göre mükemmeli yakalayan sign of the city awards bununla yetinmeyip “ 2015 yılı ödül töreni formatında “ değişiklik ve süprizler hazırlıyor. 

2014 yılı başvurularına kıyasla, ilgi ve başvururu düzeyinin geçtiğimiz yıla oranla şimdiden çok yüksek bir katılımcı profili oluştuğu belirtiliyor.


Sponsorlar için birebir tanışma arenası olan sign of the city; yan sanayi, hizmet ve finans/bankacılık sektörü için önemli ve uzun dönemli bir tanıtım fırsatı.  

Ülkemizde yarışma kültürünün gelişmesi adına katılımın, finale kalmanın, ödül kadar önemli olduğu yarışmaya Anadolu’nun sessiz kaplanlarını yer almaya davet ediyorum. www.signofthecity.com’ dan  başvurularınızı kolaylıkla yapabilirsiniz.


BİLGE ÖZDEMİR 


Geri Dön