20 / 04 / 2024

Şile Devlet Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Şile Devlet Hastanesi'nin inşaatı başlıyor!

Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu Yeni Şile Devlet Hastanemizin projesini tanıtarak, yeni hizmet ve yatırımlara yeşil ışık yaktı.




Şile’nin en önemli sorunlarından biri haline gelen sağlık sorununa çare Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu oldu. Şile’mizin ve tüm köylerimizin ihtiyacını karşılayacak olan 100 yataklı ve tam kapasiteli devlet hastanesinin proje çalışmaları tamamlandı. Projeyi tanıtan Başkan Tabakoğlu; bizler vatandaşlarımıza verdiğimiz sözü yerine getirmenin onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şileli vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Yeni devlet hastanesinin Şileyi sağlık alanında ileriye taşıyacağına inanıyorum ve hayırlı olmasını diliyorum’ şeklinde konuştu. Yeni Şile Devlet Hastanesi inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak.


TEDAVİ İÇİN İLÇE DIŞINA GİTMEYE SON


Projenin tamamlanması ile birlikte köylerin de hastane yetersizliği ve ulaşım eksikliğinden kaynaklı sıkıntıları son buluyor. Şile-İstanbul yolu üzerinde Meşrutiyet Kavşağı karşısı, OGM yanına yapılacak olan hastane Şile-Ağva Otoyolu’nun da tamamlanması ile tüm mahallelere yakın hale gelecek. Otoyolun tamamlanması ile Ağva-Şile arası 20km’ye düşerken hastaneye ve diğer gerekli kurumlara ulaşımda rahatlamış olacak.



Şile Belediyesi


Geri Dön