27 / 04 / 2024

Şile Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Şile Kent Meydanı'nın inşaatı başladı!

Şile Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesimizin ilk fore kazıkları geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan bir törenle çakıldı.




Şile Belediyesi'nin vizyon projelerinden olan Kent Meydanı ve Katlı Otopark projesimizin ilk fore kazıkları geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’nun ev sahipliğinde yapılan bir törenle çakıldı. Mart ayının başında eski terminal meydanının yıkılması ile startı verilen projenin  bir süredir zemin etüdü çalışmaları devam ediyordu. Çalışmaların tamamlanmasının ardından fore kazık çakımına geçildi. Başkanımız Tabakoğlu, düzenlenen törenin ardından vatandaşlarla birlikte ilk fore kazık çakım işlemini gerçekleştirdi.


Törende konuşan Başkan Tabakoğlu; “Kent Meydanı ve Katlı Otopark Projemizde ilk fore kazığı çakıyoruz. Her biri 27 metre uzunluğunda olacak fore kazıklarımızla zemini güçlendiriyoruz. Çalışmalarımızın hafriyat kısmını yılsonuna kadar tamamlamayı hedefliyoruz. Kulağımıza gelen dedikodular çalışmaların durduğu yönündeydi. Bunlar sadece dedikodu siyaseti yaparlar, bizim yaptıklarımız ortada, alnımız ak. Sözünü verdiğimiz gibi projelerimizi yapıyoruz. Hatırlarsanız bugün bu projeye durdu diyenler, dün doğalgaz gelecek dediğimizde getiremezsiniz diyenler. Dün Şile-İstanbul duble yolu tamamlanacak dediğimizde, tamamlayamazsınız diyenler. Bunlar aynı kafalar, aynı düşünceler. Liman ve Kent Meydanı projelerimizi yapacağımız dediğimizde buna da karşı çıktılar. Meydan projemiz içini kimi mülkiyette sorun varmış, kimi anıt ağaçlar yüzünden durdurulmuş dedi. Bunlar dün neyse bugünde o. Dedikodu ve iftira siyaseti, bizler bugüne kadar verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bunlara kulak asmadık, ilçemiz için, sizler için yeni projeler yapmaya, söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Karnemiz ortada, bugün 11 yılda Şile’ye yapılan yatırımın toplamı 100 milyon lirayı geçiyor. Allah nasip ettikçe verdiğimiz sözleri tutacağız. Çalışmalarımız Şile’mize hayırlı olsun.” sözleriyle duygularını dile getirdi.


Şile Belediyesi



Geri Dön