19 / 04 / 2024

Şile Spor Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor!

Şile Spor Merkezi'nin inşaatında sona geliniyor!

Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Şile spor merkezinin inşaatında sona doğru yaklaşılıyor. Merkezin yapımı devam ederken merkezin kaba inşaatında sona gelindi.




Şile Belediye Başkanı Mimar Can Tabakoğlu verdiği sözleri yerine getirmeye devam ediyor. Şile spor merkezinin inşaatında sona doğru yaklaşılıyor. Merkezin yapımı devam ederken merkezin kaba inşaatında sona gelindi. Daha önce halı sahası tamamlanan Şile Spor Merkezimizde havuzların dayanıklılık ve geçirmezlik kontrolleri yapılıyor. Dayanıklılık testlerinin ardından ince işçiliğine geçilecek olan inşaatımızın 2016 yılının ikinci yarısında tamamlanması hedefleniyor.


Şile Spor Merkezinde bay ve bayan yarı olimpik iki adet yüzme havuzu ,550 m2 çok amaçlı salon,520 m2 bowling salonu,kafetarya,240 m2 jimnastik salonu, açık futbol ve basketbol sahası, yürüyüş ve koşu parkuru ile 75 araçlık otopark yer alıyor. Merkez benzerleri arasından mimarisi ve modern çevre düzenlemesi ile hemen ayrılırken, hemşehirlilerimizin en çağdaş ve sağlıklı koşullarda hem bireysel hem de takım sporları yapmasına imkan verecek şekilde inşa ediliyor.


11580 m2 inşa edilen dev spor merkezinde kadın, erkek, genç, yaşlı tüm vatandaşlarımızın spor yapmasının yanı sıra ilçemizi ulusal ve uluslararası düzeyde temsil edebilecek nitelikte yüzücüler ve atletler yetişmesini hedefliyoruz.


Şile’ye ve Şileli vatandaşlarımıza hizmet etmekten mutluyuz gururluyuz.



Şile Belediyesi


Geri Dön