23 / 04 / 2024

Şile Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli atıldı!

Şile Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli atıldı!

Şile Belediyesi tarafından hayata geçirilen Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. Törene Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu'da katıldı.




Şile Üvezli ve Ulupelit Köy Konakları'nın temel atma törenine Belediye Başkanı Can Tabakoğlu, köy muhtarlarımız, STK temsilcilerimiz ve mahalle sakinlerimiz katılırken, hemşehrilerimiz İBB Başkanımız Kadir Topbaş ve Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu’na yaptıkları hizmetlerden ötürü teşekkürlerini iletti.


 
MODEL KÖY KONAKLARI


Mahallelerin köy hizmetlerinden çıkarılıp belediyelere bağlanması ile birlikte yatırımlarının sınırlarını 62 mahalleye çıkaran Belediyemiz Yeni köy konakları ile de tüm Türkiye’ye örnek oluyor. Temelleri atılan ve atılacak olan mahallelerimizin köy konakları Osmanlı Mimarisine benzerliği ile tarihi bir görünüme sahip olacak.


Temel Atma Töreninde konuşan Belediye Başkanımız Can Tabakoğlu; “Biz Şile’nin evladıyız, buraya gelirken Şile’ye hizmet için geldik. Köylerimizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda hizmetlerimizi götürmeye çalışıyoruz. Bugün burada model köy konaklarının temelini atıyoruz. Mimarisi ile kullanım alanı ile örnek yapılar olacak. Konaklarımızın temelinin atılması hizmetlerimizin duracağı değil katlanarak artacağı anlamına geliyor. Şile için hayal ettik ve Şile’ye hizmet etmekten her zaman gurur duyduk. Büyüyen, güçlenen ve sürekli gelişen belediyemiz ile 62 mahallemizin ihtiyaçlarının karşılanması için, nitelikli gelişmesi için var gücümüzle hizmete devam edeceğimizi temin ederim” sözleri ile modern bir kent modeli oluşturma yolunda hizmetlerin devam edeceği mesajını verdi.




Şile Belediyesi



Geri Dön