19 / 04 / 2024

Silestone’dan kusursuz bir beyaz seri!

Silestone’dan kusursuz bir beyaz seri!

Dekorasyon dünyasının her zaman tercih edilen markası beyaz, Silestone renk paletindeki alternatifleriyle kullanıcıların gözünü kamaştırıyor. Silestone’la birlikte beyaz hem estetiği hem de kaliteyi temsil ediyor



Dünyanın en büyük kuvars taşı üreticisi Cosentino, 25 yılı aşkın deneyimi ile yüzey sektöründe çığır açmayı sürdürüyor. Kullanıcıların eğilimini her zaman dikkate alan ve Ar-Ge çalışmalarını bu kapsamda sürdüren Cosentino, Silestone’un yeni renk paletindeki beyaz tonlarla istenilen kalite ve estetiği piyasaya sürdü. Beyazı sadece bir renk olarak ele almayan, aynı zamanda bir yaşam şekli olarak da değerlendiren Silestone koleksiyonundaki kullanıcıların en çok tercih ettiği renk de beyaz. Koleksiyondaki Blanco Zeus, dünya mutfaklarında en çok öne çıkan renk. İnce tanecikli ve saf beyaz cilası ile son derece çarpıcı ve benzersiz bir güzellik sunuyor. 

Estetik ve kalite bir arada

Beyazın olağanüstü saflığını bir adım ileri taşıyan Silestone, Iconic White’la yüzey sektörünün en parlak ve en göz alıcı beyaz tonunu da geliştirdi. Iconic White en zorlu alanlarda dahi üstün ışıltı ve parlaklık sunmak üzere tasarlandı. 


Cosentino’nun piyasaya sunduğu diğer beyaz alternatifleri Blanco Norte ve White Storm da en çok tercih edilen renkler kategorisinde üst sıralarda. Blanco Maple ise hafif ve çekici ışık demetleri yaymasıyla dikkat çekici. 


Yalnızca birleşimleri farklı olan bu alternatiflerin tamamı ışık, ferahlık, saflık ve açıklığı vurgulayan bir beyaz etkisi yaratıyor. Bu modellerde, estetik ve kalite bir arada. Beyaz serisi sadece estetik görünümüyle değil, düşük sıvı emilimi, lekelenme, kırılma ve çizilmeye karşı yüksek dayanıklılık özellikleriyle de muadillerinden sıyrılıyor. 



Geri Dön