25 / 04 / 2024

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü!

Silivri Belediyesi'nden Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü!

Silivri Belediyesi' nden yapılan açıklamaya göre, Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katılan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için de yer vermeye hazır olduklarını ifade etti.



Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, kurulması kararlaştırılan Fenerbahçe Üniversitesi için arsa sözü verdi. 


Silivri Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Silivri Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen geceye katılan Işıklar, kurulacak Fenerbahçe Üniversitesi için yer vermeye hazır olduklarını ifade etti.


Fenerbahçe'nin üniversite projesini çok önemsediğini kaydeden Işıklar, "Silivri, Fenerbahçe Üniversitesi'nin kurulması için yeri vermeye hazır. Selimpaşa'daki o güzelim tarihi okul binalarını Fenerbahçe Üniversitesi'nin rektörlük ve idari binası olarak vermeye hazırız. Ben Fenerbahçe'nin dünyanın sayılı markaları arasında olmasının yanında sayılı üniversitesini de kuracağına inanıyorum. Silivri Fenerbahçe'ye, Fenerbahçe de Silivri'ye çok yakışır" ifadelerini kullandı. 


AA


Geri Dön