20 / 04 / 2024

Silivri Kavaklı'da modern değişim!

Silivri Kavaklı'da modern değişim!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor.




Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın ilçe genelinde başlattığı yol, meydan ve park düzenlemeleri ilçe halkı tarafından beğeniyle karşılanırken, mahallelere de prestij kazandırmaya devam ediyor. Silivri Belediyesi 2016 yatırım programı kapsamında mahallelere spor sahaları kazandıran Başkan Işıklar, Kavaklı Mahallesi’nde ilkokulun yanında atıl ve bakımsız halde bulunan alanı, spor sahası, seyir terası, meydan ve yeşil alan düzenlemeleriyle modern ve yemyeşil bir görünüme kavuşturdu.


 


KADERİNE TERK EDİLMİŞTİ

Mahallenin en işlek caddesi üzerinde bulunan fakat bakımsız kalarak, kendi haline terk edilmiş bu alanı Kavaklı’ya kazandıran Başkan Işıklar, spor sahasının açılışını Ramazan ayı sonrasında gerçekleştirecek.


 


KAVAKLI’DA NELER YAPILDI?


Silivri Belediyesi 2016 yatırım programında Kavaklı Mahallesi Kavaklı Caddesi’ nde yapımı tamamlanan spor sahasında, toplam 2683 metrekare alan üzerinde 312 metrekare Çok Amaçlı Spor Sahası (Basketbol-Voleybol-Tenis Sahası) inşa edildi. 1857 metrekare sert zemin düzenlemesi yapılan alanda, 314 kişi kapasiteli Etkinlik Alanı ve Amfi, 106 kişi kapasiteli spor sahası tribünü ve 826 metrekare de yeşil alan düzenlemesi gerçekleştirildi.



Silivri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön