26 / 04 / 2024

Silivri Saray Evleri'nde 230 bin TL'ye 3+1!

Silivri Saray Evleri'nde 230 bin TL'ye 3+1!

Silivri Saray Evleri'nde 240 metrekare 4+1 tipindeki  dubleks 550 bin TL'ye satılıyor. 11 bloktan oluşan Silivrisaray Evleri, özel mimari yapısı ve 3-4 katlı binalarıyla toplu konut duygusundan çok uzak, estetik bir görünüme sahip



Silivri Saray Evleri'nde 1. sınıf malzeme ve işçilikle inşa ediliyor. Denize sıfır bir konumda yer alan Silivrisaray Evleri, E5"in deniz tarafında, Silivri"nin merkezindeki gerçek anlamda ilk site olma özelliği taşıyor. Silivrisaray Evleri"nde 2, 3 ve 4 katlı 11 blok bulunuyor.

Yumak İnşaat tarafından Silivri'de inşa edilen Silivrisaray Evleri'nin yüzde 85'i yeşil alandan oluşuyor. 20 bin  metrekare alan üzerinde, 86 dairenin yer aldığı 11 bloktan oluşan Silivrisaray Evleri, özel mimari yapısı ve 3-4 katlı binalarıyla toplu konut duygusundan çok uzak, estetik bir görünüme sahip.

Osmanlı tarzı konakların mimari detaylarının modern bir anlayışla yorumlandığı Silivrisaray Evleri'nde bahçe katları gerçek bahçe keyfi sunuyor. TEM ve E5 bağlantıları sayesinde zaten kolay ulaşılabilir bir bölge olan Silivri, çatalca üzerinden Kınalı Kavşağı"na bağlanacak 3. köprü yolu ile İstanbul"a daha da yaklaşacak.

Alanları 145 metrekare olan 3+1'ler 230 bin TL'den başlıyor. Silivrisaray'da 240 metrekare 4+1 tipindeki  dubleks ise 550 bin TL'ye satılıyor. Yaklaşık 12 ay sonra teslim edilmesi planlanan projede yüzde 25 peşinatla Vakıfbank'tan 120 aya yüzde 0.80 faizle konut kredisi kullanılabiliyor.

%85 Yeşil Alan
Kapalı Yüzme Havuzu
Otopark
24 Saat Güvenlik
Fitness
Yürüyüş ve Koşu Parkuru
Basketbol Alanı
çocuk Oyun Alanları
Kafeterya
Kamelyalar
Seyir Terası
Bilardo
Masa Tenisi
Kombi
Site İçi Dahili Telefon
Kablosuz İnternet
Görüntülü Diafon
Su ve Isı İzolasyonu

Silivrisaray, 17 bin metrekare yeşil alanı, ferahlık hissini güçlendirecek şekilde birbirlerine uzak konumlanmış, az katlı binaları, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve günlük hayatın içine dahil edilmiş sosyal alanları ve her daireden deniz manzarası görülecek şekilde konumu bulunuyor.

Her detayın 4 mevsim yaşamaya uygun olarak tasarlandığı Silivrisaray Evleri"nde bulunan sosyal birimler her an, her ihtiyaca cevap verebilecek nitelikte.

www.silivrisaray.com

0212 728 05 32

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön