19 / 03 / 2024

Silivrisaray Konakları'nda teslimler başladı!

Silivrisaray Konakları'nda teslimler başladı!

Yumak İnşaat, Silivri’nin gözdesi Kavaklı Mevkii’nde, denizin 500 metreden selamladığı, 15.000 metrekare yeşil alan üzerine benzersiz mimarisiyle inşa edilmiş 22 müstakil villa projesi olan Silivrisaray Konakları'nı teslim ediyor.



Son dönemlerde imza attığı projelerde hem yatırımcıya hem de konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunan Yumak İnşaat, Silivri’nin gözdesi Kavaklı Mevkii’nde, denizin 500 metreden selamladığı, 15.000 metrekare yeşil alan üzerine benzersiz mimarisiyle inşa edilmiş 22 müstakil villa projesi olan Silivrisaray Konakları'nı teslim ediyor


600 bin TL'den başlıyan 3+1  180 metrekare  ve  4+2  270 metrekare den oluşan projede banka kredisi kullanılarak taksit ödeme imkanı ile satışı devam eden son bir kaç villa için acele edilmeli. Çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, Jeneratör sistemi, spor yapma alanı, bahçe sulama sistemi, kafeteryası ile birikte aradığınız herşeyi bulabileceğiniz bir proje olan Silivrisaray Konakları planlanan metro projesinin yanıbaşında olmasıylada büyük ilgi görmektedir.


ULAŞIM AJANTAJI


Silivrisaray Konakları planlanan Metro ulaşımının yanı sıra mevcut karayolu imkanları ve lokasyonu ile her yere rahat bir ulaşım vaat ediyor. Silivri’nin merkeze 3 dakikada, E5 ve TEM bağlantıları ile Büyükçekmece 10 dakika, İstanbul ise 25 dakika mesafede. Maxi ve Kipa ile Marmara Park, Beylikdüzü Migros, Torium, Carrefour gibi ünlü alışveriş merkezleri  Beylikdüzü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul Akvaryum, Atatürk Havalimanı yarım saat içinde varacağınız bir uzaklıkta.


25 Yıllık Tecrübe, teslim edilmiş çok sayıda proje ve 1000’den fazla konut Yumak inşaat 1990 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren, kaliteyi  temel prensip olarak benimsemiş bir yapı şireketidir.  Bugüne kadar pek çok başarılı projeye imza atan Yumak İnşaat, İstanbul’un en hızlı prim yapan lokasyonu Silivri’de tamamlamış olduğu projelerle sektörde titizlik ve güvenin başlıca adreslerinden biri haline gelmiştir.



http://silivrisaraykonaklari.com/



Haber Gazetem İstanbul Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Silivri’de nitelikli konut projelerinin en güvenilir isimlerinden biri olan Yumak İnşaat’ın Silivri Saray Evlerinden sonra ki projesi olan Silivri Saray Konakları’nda yaşam başlıyor. Şirket yöneticileri, Pazar günü düzenledikleri Bahar Şenliğinde site sakinleri ve davetlilerle buluştu. 


Yumak İnşaat’ın düzenlediği Bahar Şenliğine Cumhuriyet Halk Partisi Grup (CHP) Başkanvekili Engin Altay, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Solak, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, Belediye Meclis üyeleri Hakan Sefa, Devrim Uzun, Zafer Bıyıklı, CHP Kadın Kolları Başkanı Elif Yılmazer, CHP Yönetim Kurulu üyeleri, Silivri Sanayici ve işadamları derneği Başkanı Hakan Kocabaş, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Ercan Çalışkan, Alibey spor Kulübü Başkanı Ali Tonta, Kavaklı Güreş Ağası Çetin Ceylan, işadamları ve çok sayıda seçkin konuk katıldı. 


Yumak İnşaat Genel Müdürü Fatih Çevik, Şirket Yöneticileri Evren Baran ve Serap Efe’nin misafirleriyle bizzat ilgilendiği Bahar şenliğinde katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu.Şirket yetkilileri, Anneler günü olması sebebiyle gelen bayan misafirlere karanfil vererek günlerini kutladı. Hafta ortalarında imzalanan satış sözleşmelerine devam eden Yumak İnşaat yöneticileri, hafta sonu da satış sözleşmeleri imzalayarak bir aileyi de Yumak İnşaatın seçkin sakinleri arasına kattı. 


Son dönemlerde imza attığı projelerde hem yatırımcıya hem de konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunan Yumak İnşaat, Silivri’nin gözdesi Kavaklı Mevkii’nde 15.000 m2 yeşil alan üzerine benzersiz mimarisiyle inşa edilmiş,Çocuk oyun alanı, yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, Jeneratör sistemi, spor yapma alanı, bahçe sulama sistemi, kafeteryası ile birlikte 22 müstakil villa projesi olan Silivrisaray Konaklarında yaşam Haziran ayı içerisinde başlıyor.



Gazetem İstanbul


Geri Dön