20 / 04 / 2024

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Silva Balat projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki projesinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı.



Alpiş, Silva Balat projesini 2017 yılı sonunda tamamlamayı hedefliyor. 

Son olarak İstanbul Caddesi üzerindeki 356 daire ile 23 işyerinden oluşan Tuana Evleri projesini 13 ay gibi kısa bir sürede bitiren Alpiş Group, yeni iki proj esinden ilki olan 'Silva Balat' projesini daha önce tamamladığı Foresta Evleri'nin yanında başlattı. 4+1, 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşacak toplam 72 dairelik yeni projeleri hakkında açıklamada bulunan Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, "İki bloktan oluşacak Silva Balat projemizde hedef kitle olarak yeni evliler ile çekirdek aileleri hedefledik. Kalite odaklı projemizde kapalı yüzme havuzu, fîtness salonu, cafe, kapalı otopark gibi sosyal üniteler olacak. 10 müyon dolar değerindeki bu projemizi 2017 yılı sonunda bitirmeyi planlıyoruz" dedi. Karaalp, Silva Balat Projesi ile eş zamanlı yürütecekleri 90 milyon dolarlık yeni bir projeye de yakın zamanda başlayacaklarını kaydetti. 


356 daire ve 23 iş yerinden oluşuyor 

İstanbul Caddesi'nde tamamladıkları Tuana Evleri'nin tapu ve anahtar teslimini yaptıklarını hatırlatan Sertaç Karaalp, 356 daire ve 23 iş yerinden oluşan Tuana Evleri projesini de bir yıl gibi kısa bir süre içinde tamamladıklarını ifade etti. Lüks konut üretiminde Bursa'da 2003 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini bildiren Karaalp, 150 milyon liralık yatırımla projelendirilen 356 dairelik Alpiş Tuana Evleri'nin iki etaptan oluştuğunu dile getirdi. Karaalp, ilk etap satışlarının proje henüz yapım aşamasındayken tamamlandığını belirtti. Tuana Evleri'nin lokasyonuna dikkat çeken Karaalp, "Projeyi geliştirirken bölgede yaklaşık 100 bin çalışan olduğunu tespit ettik ve potansiyeli belirledik. İstanbul Caddesi üzerindeki eski işyerleri dönüşüyor. İstanbul Caddesi'nin görünümünü değiştirecek yatırımlarla bölge orta vadede İstanbul'un Maslak semti gibi olacak" diye konuştu. 


Sertaç Karaalp, ulaşım projeleriyle hareketlenecek olan bölgede çok sayıda da kamu binasının bulunduğunu ifade ederek, "Özel sektör olarak Bursa'nın görünüşünün değişmesine katkı sağlamak istedik" dedi. Başta Arap ülkeleri olmak üzere Cezayir ve Pakistan gibi ülkelerden de alıcıların konut projelerine yakın ilgi gösterdiğini ve konut sahibi olduğunu vurgulayan Karaalp, ayrıca Tuana Evleri projesinde buçuklu daire nizamını da Bursa'da ilk kez uyguladıklarına dikkat çekti. Karaalp, 2.5,3.5,4.5 ve 5.5 odalı dairelerde ev sahiplerinin taleplerine uygun olarak fazladan alanlar oluşturulduğunu kaydetti. 


Dünya Bölge


Geri Dön