26 / 04 / 2024

Silverline Ankastre ile hikayesi tadında yemekler!

Silverline Ankastre ile hikayesi tadında yemekler!

Silverline Ankastre tüketicisine çok özel bir yemek kitabı hazırladı... Ünlü şef Yağız İzgül'ün tariflerinin yer aldığı ve hayata dair yazdığı kısa hikayeler ile renklenen "Hikayesi Tadında Yemekler" adındaki kitap mutfakların yeni rehberi olacak...



Silverline 20. yılında kullanıcısına özel bir hediye sunuyor... Şeflerin Düellosu yarışma programında yaptığı jüri üyeliği ile tanınan ünlü şef Yağız İzgül'ün moderatörlüğünde hazırlanan "Hikayesi Tadında Yemekler" , klasik bir yemek kitabından çok öte... Birebir uygulanabilir lezzetli tariflerin yanı sıra Yağız İzgül'ün mutfağa ve hayata dair yazdığı kısa hikayeler, kitabı sıradanlıktan çıkarıyor... Kırmızı etten, balığa, tavuktan, sebze yemeğine, ekmekten, makarnaya 50 özel tarifin yer aldığı kitapta önemli ipuçları ve tüyolar da yer alıyor... Mutfakta zaman geçirmekten hoşlanan Silverline kullanıcılarının keyifle okuyacağı ve içindeki tarifleri kolaylıkla deneyimleyeceği "Hikayesi Tadında Yemekler" kitabı , Ekim ayı sonuna kadar Silverline Ankastre'nin online satış mağazası www.silverlinemagaza.com üzerinden BO6212X01 fırın modelinden satın alan herkese hediye edilecek. 


Buharlı pişirme fonksiyonuna sahip fırın Silverline BO6212X01 Silverline Ankastre ailesinin en yeni üyelerinden...

Mutfakların en sağlıklı yemek pişiren fırını Silverline BO6212X01 sebzeyi ya da eti, besin değerini kaybetmeden daha lezzetli, daha besleyici ve daha yumuşak pişiriyor... Ürünlerinde çevreci ve çevreyle dost teknolojiler kullanan Silverline, yeni piyasaya çıkan BO6212X01'da kullandığı A-20% enerji tasarrufu özelliği ile standart bir A sınıfı fırına göre yüzde 20 daha az enerji tüketiyor. 3 camlı fırın kapağı ve özel soğutma sistemi sayesinde fırın dış yüzeyi daha soğuk kalarak daha güvenli pişirme sağlıyor. Ayrıca kullanılan teleskopik ray sistemi ile tepsilere ulaşmak için ellerin fırın içine girmesi tarihe karışıyor. Sadece 0,5 litre su ile Aqualytic Temizleme ve Aqua Real özelliğini çalıştırarak inatçı fırın kirleri kolaylıkla temizleniyor.  Önceden tanımlanmış yemek programı ile hazırladığınız yemekleri, uygun programı seçerek sürekli kontrol etme ihtiyacı duymadan pişirebiliyorsunuz. 





Geri Dön